tunoka' Alıntı:Beylikdüzünden katılan varmıı?? Ben yanlızmı geliyorum??
vedat kaya' Alıntı:arkadaşlar diğer sayfaları okuyamadım direk son sayfadan girdim..
belkide haberiniz vardır ben gene teyit edeyim..
RR grubuda geliyor piknige heberiniz varmı..
alper_tim' Alıntı:yok baba kaldık ortada walla
levent bp ye gelcem sabah alan aldı almazlarsa uğurlayacam sizi
bide son bi umut arkadaşın motoru tamirde yarın çıkarsa arkiyle beraber geliriz artık inş. yarın çıkar motor tamirden birine vermiş motoru düşmüş eleman acemiymiş sadece motor dağılmış
alper_tim' Alıntı:walla akşam bi buluşcaz aradım servise bakıcak oda inş. yapılır motor
burda olmadı ama levent bp de bi arki bulucaz artık artçı olmak için yoksa ben yürüyerek gelicem kafayı bozdum walla illa gelicem:queen:
Beylikdüzünden nasıl gitmeyi planlıyorsunmetemen' Alıntı:beylikdüzünden gelen var tabiiki
alper_tim' Alıntı:kardeş tamirdeki motor arkinin walla benim değil
ama senin motorun aynısı 600f
olmazsa beraberde gideriz ne olcek düşmeyiz merak etme
ama bi şartım war uçurmak yok beni:mrgreen:
vedat kaya' Alıntı:arkadaşlar diğer sayfaları okuyamadım direk son sayfadan girdim..
belkide haberiniz vardır ben gene teyit edeyim..
RR grubuda geliyor piknige heberiniz varmı..
crato' Alıntı:arkadaşlar beni listeden silin lütfen, pazar günü çalışıyorum.ale:
007' Alıntı:Haberimiz yok Vedat kardeşim, kaç kişiler RR Grubu... Konvoy bayağı uzun olacak galiba...:cat:
Skullhunter Kardeşim,
crato yu silermisin üzüldük pazar çalışıyormuş...ale:
motti60' Alıntı:arkadaşlar bende varım şirinevlerden çıkacam yola bizim oradan geçen olursa beraber gidelim yolu falan karıştırırım ben şimdi şile derken çatalcada bulmayım kendimi:queen: