16 Nisan Pazar mı acabaaaaa??

16 Nisan Pazar Piknik ile Baharı karşılayalımmı?

• Kullanılan toplam oy
    65
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eeeee bu kadarmı istanbul
o zaman neydi elleri görelim bakalım eller havaya istanbul

ya yeter yaaa giden var gidemeyen var dimi ama dayanamıyorum arkadaşlar kendimi kopyalıycam nerdeyse gelmek için ve bensiz oraya gidipte eğlenecek olan arkadaşlarıma da selam olsun diyorum.başka da bişey demiyorum :salut:

üzülme A2 tek sen degılsın gıdemeyen ,muhtemelen bende tekirdağ da olucam patron tepeme dıkılıyo annemlere gidelim diye ::unsure:: baska zaman telafı etcez artık

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sevgili A2 ve cobalt napalım sizlerde gönlümüzde olcaksınız bizlerle orda bide isterseniz birer sandelyeye sizlerin resimlerini koyarız..:mrgreen:

ben geliom açık havada dolaşmaya ihtiyacım var zaten temiz hava güneş falan ohh :)

NicemaN' Alıntı:
ben geliom açık havada dolaşmaya ihtiyacım var zaten temiz hava güneş falan ohh :)
Sensiz gitmazdik ki Tümer:queen:
mu arada motorun nasıl arızalıydı galiba haletinmi:silent:

ya paşam hadi ya soyle şu zamanı ve yeride hazırlanalım valla tutamıcaksın saldırcak butun mıllet ustune hee :) :) :)

NeTMaViSi' Alıntı:
ya paşam hadi ya soyle şu zamanı ve yeride hazırlanalım valla tutamıcaksın saldırcak butun mıllet ustune hee :) :) :)
ya netmavisi arkadaşım kaç aylıksın sen paşam 10nisan haftası demiş bi sabret bakalım la havleeee:p

womanrider' Alıntı:
ya netmavisi arkadaşım kaç aylıksın sen paşam 10nisan haftası demiş bi sabret bakalım la havleeee:p

babane babane ben ogrenmek ıstıorum meneneeeeeeeeeee :p
ne yemekmi dedın womenrider :p :) :queen:
arkadaslar polıs haftasınada gelın bu pazar :)

:)

zuhtupasa' Alıntı:
Babanla birlikte bekliyoruz..:queen:

babamı bilmem ama ben gelicem.arabayla giden ve arabasında bir chaplin' e yeri olan var mı acep?
bu arada babam gelirse ben arkasına binmeyeceğim için yine arabalı birine ihtiyacım var gelebilmek için :(

womanrider' Alıntı:
son dakika habere göre netleşti BEN GELEMİYORUM:salut: of yaaaa

iyi iyi rahatız o gun yani :) [ şaka tabıkı hemen kızma ]
ama daha oncede dedıgım gıbı kız kısmısı fazla gezmeye alısmasın otursun efınde :p ohhhhh canıma degsın :p

NeTMaViSi' Alıntı:
iyi iyi rahatız o gun yani :) [ şaka tabıkı hemen kızma ]
ama daha oncede dedıgım gıbı kız kısmısı fazla gezmeye alısmasın otursun efınde :p ohhhhh canıma degsın :p
bana bak kızdırıyosun beniii:p ya başka yerlerde geyik yapmıyım diyorum tutamıyorum paşam özür dilerim kızma ama baksana ne diyo yaaa
senin icabına bakarım netmavisi ben kızılcık gelio

womanrider' Alıntı:
bana bak kızdırıyosun beniii:p ya başka yerlerde geyik yapmıyım diyorum tutamıyorum paşam özür dilerim kızma ama baksana ne diyo yaaa
senin icabına bakarım netmavisi ben kızılcık gelio

gelsinde senden gelsin kızılcık ama ya ben maviye bayılıorum mavicik olmamı :) hadi geyik yapma zaten gelemicen pikniğe :p :salut: :mrgreen: :cherry: :cat: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dokunmayın len kızcaza..:mrgreen: cok özlicez zaten yakında...:salut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar