abi şimdi herkez sorduğum soruları yanıtlamaya çalışıyor link vereyimmiashes' Alıntı:eeeee bu kadarmı istanbul
o zaman neydi elleri görelim bakalım eller havaya istanbul
Sensiz gitmazdik ki Tümer:queen:NicemaN' Alıntı:ben geliom açık havada dolaşmaya ihtiyacım var zaten temiz hava güneş falan ohh![]()
eee tabi fotosentez için gerekli abi :queen:NicemaN' Alıntı:ben geliom açık havada dolaşmaya ihtiyacım var zaten temiz hava güneş falan ohh![]()
ya netmavisi arkadaşım kaç aylıksın sen paşam 10nisan haftası demiş bi sabret bakalım la havleeeeNeTMaViSi' Alıntı:ya paşam hadi ya soyle şu zamanı ve yeride hazırlanalım valla tutamıcaksın saldırcak butun mıllet ustune hee![]()
![]()
![]()
womanrider' Alıntı:ya netmavisi arkadaşım kaç aylıksın sen paşam 10nisan haftası demiş bi sabret bakalım la havleeee![]()
zuhtupasa' Alıntı:Babanla birlikte bekliyoruz..:queen:
womanrider' Alıntı:son dakika habere göre netleşti BEN GELEMİYORUM:salut: of yaaaa
bana bak kızdırıyosun beniiiNeTMaViSi' Alıntı:iyi iyi rahatız o gun yani[ şaka tabıkı hemen kızma ]
ama daha oncede dedıgım gıbı kız kısmısı fazla gezmeye alısmasın otursun efındeohhhhh canıma degsın
![]()
womanrider' Alıntı:bana bak kızdırıyosun beniiiya başka yerlerde geyik yapmıyım diyorum tutamıyorum paşam özür dilerim kızma ama baksana ne diyo yaaa
senin icabına bakarım netmavisi ben kızılcık gelio