kotumuren' Alıntı:haydaa..ben konuyu kapatmaya çalışıyorum..sen çokmak sokma çabasındasın..
Hiç bir yer çöplük değildir,ne bu site,nede benim girdiğim diğer siteler..
Sen bu olaylara çöplük ve ordakilere horoz gözüyle bakmaya devam edersen motorcular arasındaki ayrım çok daha devam eder...Sen burda horozlanmaya devam et.....
Ben hiç bir zaman öle bir gözle bakmadım..bir yılı aşkındır bu siteyi izliyorum ve bir okadardır sürede üyeyim..başka bir kaç siteye de gönül verenleri dışlama olayına gitmektense bilgi palyaşımı tercih ederim..hiç bir yerde kimsenin de raklamını yapmam..ne sana ne zühtüye.ne de b usiteye kastım var..
Bu başlığı başkası da böyle saçma bir cümle ile açsa onada aynı tepkiyi verirdim..
Hah nihayet sana ulaştık..sertan22' Alıntı:Paşam inşallah bende arkadaşımla katılmayı cok isterim. Fuar toplantısında sizlere eşlik edemedim diye cok üzülmüştüm. Hatırlarsanız Shell'de sorun yaşayan bir Zat vardı... Umarım bu sefer hiç bir sorunla karşılaşmam ve sizleri daha yakından tanıma şansına sahip olurum. Her şey cok güzel olur inşallah...
dostdark' Alıntı::rendeer: biralarını ben ısmarlıyacağım
Len Nuriş:mrgreen:CBR1000RR' Alıntı:alllaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaçmaz beeee
EgeKnn' Alıntı:şöle 5 metrelik bi mangal yansın ortada kasalarla efes ve yeni rakı meyve cezve de getirelim kömür ateşinde kahve ve semaverde çay
EgeKnn' Alıntı:şöle 5 metrelik bi mangal yansın ortada kasalarla x ve y meyve cezve de getirelim kömür ateşinde kahve ve semaverde çay