kotumuren' Alıntı:Alırım anahtarını...kanım kaynıyoo![]()
kotumuren' Alıntı:Ne alaka okumadan..sanırım sen benim ne demek istemediğimi anlayamamışsın..latife olduğunu belirtmem için illaki yanına gülen adam profilimi koymak gerek..Daha ilgi çekici olması için ileri sürdüğüm bir şey..
yaa bırakın bu işleri aga..anlamsız topickelre ve mesajlara benim kadar sinir olanını bulamasın burda,gelmiş bana okumamışsın diyosun
dostdark' Alıntı:Arkadaşlar gezileredeki en dandik makine bende varr:
bildiğim kadarıyla bir sürü küçük cc li üyemiz var onlar neden toplantılara gelmiyorlar:silent: bu gezidede en dandik makine ben kalırsam dönüşte bir bidon benzin alıp yakacağım:queen:[/QUOTE
kardeş bi sorun çıkmassa tarihe yakın bi zamanda bende ismimi yazdırmak istiyorum.:cat:
benim motorda asya 150T1 küçük cc.... dandik makine yoktur kese makinesi vardır... senin dandik dediğin kesen dir... paran çok olsaydı iyi bişey alırdın dimi...:salut:
ben ömrümde hiç motor kullanmadım... aldım motorumu bayiden ayaklarımı yere sürüye sürüye kullanmayı öğrendim... şimdi 110km sürat yapabiliyorum... benim de kesem bu motora elverdi...:wiinkk: :rendeer:
:rendeer: valla ben herkezden 3 saat önce yola cıkacağım anca varırımcobalt' Alıntı:dost um dark ım gelirim ama sana yetişemem diye tırsıyorum :mrgreen: ciddi yim acemilik işte![]()
ledo' Alıntı:::biggrinn hem okumadan yorum yaparlar, hem de hemen posta koyarlar :cherry:
kötümüren kardeşim, esas sen bırak bu işleri. Bak, hem bahsettiğin "gülen adam" var benim yazı da, hem de zühtünün geçmiş sayfalarda konunun "ilgi çekici" olma zamanı ile ilgili açıklaması...
Hadi yaz bi yazı daha da şöyle ters ve sinirlisinden, iyice ilgi çekici hale gelsin bu başlık :wiinkk:
kotumuren' Alıntı:ilgi çekici lahe getirme çabalarınız zaten topicten belii, "16 nisan pazar mı acabaaaa" evett..pazar
ha diyosun kotüylede polimiğe gireriz topik on numara olur.tmm oda olur...
Bozacının şahidi şıracıdır..
Anlaşılabilir olama caban anlaşılmamış sanırım..bu topic başlığı sade dikkat çekmek için,yoksa kimse tınlamamasından korkuyorum de de biterelim olayı,uzatmamın bi alemi yok.. sen kendin demişşin dikkat çekmek için..ve çektin