canın saolsun..:wiinkk:NeTMaViSi' Alıntı:banada uyar ama gecen fuar gezısındekı gelcem dıyıpte gelmeyen cok cıkar valla bı mınıbus bosa gıttı 3 erkek 1 kız ve ben [ motorla ] gıttık yanı 10 kısılık yer ve bılet heba oldu![]()
CBR1000RR' Alıntı:karakız birdahakine takma kafana sanki burdakilerin hepsi geliyor
zuhtupasa' Alıntı:canın saolsun..:wiinkk:
bu sefer motorla gelirsin yaw..![]()
womanrider' Alıntı:paşam bende gelmek istiyorum ama 2 şartla
1-annem ikna edilecek
2-niceman ikna edilecek (artçı olmama):queen: tamam tamam niceman kızma yaaaa istemiyosan olmam
niceman zaten balıklama atlarda:queen: bakalım ben ne derim bu işe:cherry: anne kolay geliriz topluca evin önüneee:queen: :queen:womanrider' Alıntı:paşam bende gelmek istiyorum ama 2 şartla
1-annem ikna edilecek
2-niceman ikna edilecek (artçı olmama):queen: tamam tamam niceman kızma yaaaa istemiyosan olmam
dostdark' Alıntı:Ben zaten liste başıyım:queen:
:salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:A2 EHLİYET' Alıntı:nasıl liste başı oluyorsun dost dark unuttuysan hatırlayatım aynı gün moto gp lisans sınavı var .
ve gelmeyi çok istiyorum paşam ama gün olmadı yaa ben gelemiycem maalesef. hakemlik lisans yükseltme sınavımız var.
YaeminA2 EHLİYET' Alıntı:dost dark oldu mu şimdi yarışta da görev alsaydın bırakıp gezmeye mi gidecektin? sen bilirsin ama unutma bu sınava girmeyen moto gp de görev alamaz.
hepinize iyi eğlenceler benim yerimede tadını çıkarın.ale:
niceman ne diyo cbr yaaaa bi cvp yaz isterseeennn alırmısın almazmısın :silent:CBR1000RR' Alıntı:anne kolayda niceman bayabi zor işte :queen:
vedom valla bende sabırsızlanıyorum kısmet bakarsınız aranızda bi çömez tır tır tır atlar gelir zatınavedo' Alıntı:womanrider,
Bence senin zat150 sabırsızlanıyor ona niye sormuyosun![]()
hey allan bozuk motorlusuuuuu:queen: amiiiiiiiiinnnnnnnnNicemaN' Alıntı:yahu benim geyiğimi yapıcanıza dua edinde motor um tamir olsun o zamana kadar dimi ama ???![]()
womanrider' Alıntı:hey allan bozuk motorlusuuuuu:queen: amiiiiiiiiinnnnnnnn![]()