ELLERİNİZE sağlık herşey yolunda görünüyor ben yinede bir minibüs ayarlarım motorsuz gelmek isteyen motor sevdalıları için iyi olur ve katılım artar diye düşünüyorum ( ben düşünce suçlusuyum ):salut:
Sevgili arkadaşlarım!!!
Yukarıda okuduğunuz gibi uzun süreden beri çok güçlü dostluklar edindik Bu organizasyonu takip ettiğim kadarıyla MT İzmir grubuna yakışmayan bir şekilde katılımcı olmadığını gözlemekteyim!!!
bu süre içerisinde sürekli beraber olduğum ve olacağım dostlarımı ve yakınlarını bu gecede görmek isterim.
Her ne kadar MT çatısı altında tanışıp ve beraber olduysak da bu tamamen izmir grubunun bir dostluk gecesidir.
Bu organizasyonun bir kuvva organizasyonu olduğunu belirtir tüm dostlarımı yanımda görmeyi dilerim
Sevgi ve saygılarımla
Dostum Bizim Erdal abi ile Sakalsaffet'te kemeraltında;tanışmanı tavsiye ederim ,şeker çocuklardır.Bu arada hoşgeldin:rendeer:sevgili dostlar...bu gezi biz izmirliler için harika...yerde güzel..bilirim orayı...temiz ve güzel bir ortam.umarım işim olmazda eşimle gelir ve tanışırız sizlerle..kısmet ne diyelim...ben izmir kemeraltından...EDİZEL...herkese şimdiden selam..eder..gözlerinden öperim..İzmir de mali müşavirlik yapmaktayım.39 yaşında ve motorsikleti çok seven biriyim...yani ölmedim...daha gencim...dostlarım...oğlanlarımıda motor sevdasını vermek üzereyim...şimdilik hoşçe ve esen kalınız...
ben gelemiyorum 17 eylül cumartesi günü saat 8:30 da sınavım var.... ii eğlenceler dilerim :rendeer: