150MCX devir, yardım

öncelikle herkese Hayırlı Ramazanlar.

uzun süredir üyesi olduğum siteye işe girmemle biraz ara verdim ve işten kazancımla da biraz borç derken bir 150MCX aldım. görüntüsü fena değil ama birkaç problemi var sanırım.

1. motorun ilk sahibi sanırım akrobasi için arka dişliyle oynamış ve hızı düşer o yüzden dedi sorun yok dedim. ama motor düz yolda 100ü geçmiyor neredeyse. devir göstergesi de redline'a yaklaşmıyor bile o da sabit bekliyor gazı köklememe rağmen.

2.motorla seyrederken debriyajı sıktığımda arkadan zincirden midir neydendir bir ses geliyor tıkırt gibi tekrarlayan bir ses :sunny:

Hayırlı olsun, motor kaç kmde, sen kaç kilosun, motora en son ne zaman bakım yapıldı, bakımda neler yapıldı?

1 dişliden kaynaklanıyo herhalde

2 zincirin gerginligini ayarlıyacaksın kendini fazla salmış galiba

Sağolunn. motor 13binde. ben 73 kiloyum. bakımlar 2-3 hafta önce yapılmış yeri bilmiyorum ama almadan önce sanayide 2-3 dükkana gösterdim tanıdık, iyi sağlam falan dediler

Sağolunn. motor 13binde. ben 73 kiloyum. bakımlar 2-3 hafta önce yapılmış yeri bilmiyorum ama almadan önce sanayide 2-3 dükkana gösterdim tanıdık, iyi sağlam falan dediler

Şartlar gayet güzel, önce zinciri ayarla hem sesi gider hemde hızda biraz fark eder, yetmez dersen dişliyi tekrar orijinaline çevir düzelir

evet güzel diyor sanayidekiler ama ordan burdan bilen bilmeyenler az diyip insanın keyfini kaçırıyor aklına kurt düşürüyor 110 bile az diyorlar

ön arka dişli ve zinciri değiştirin. Normal bakım sırasında yapılan yağ, hava filtresi, benzin filtresi, buji değişimi, valf ayarı gibi şeyleri yaptırın. Farkı göreceksiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar