150'lik Çin Scooterın Ön Disk Yamulmuş - Nasıl Çözerim

S40

Lastiğim resmen frenleme yapıyor. Sadece disk i değiştirirsem sorun ortadan kalkar mı? Komple jantı değiştirmeye gerek var mıdır.
Jant fiyatı ne civarda bu aletin.

40 lira ücreti var diyolar disk için. 10 da işçilik. iyi midir sizce tşkler.

ön disk 15 TL mi????

Ben motoru yakmaya iniyorum hemen gelicem... 480 EURO dediler orjinal diski için...
YUH!! 15 tl ne alo???

disk nereden nasıl yamuldu. malzememnin kalitesiz olmasından ve frenleme sırasında meydana gelen ısı yüzünden yumulduysa jant dursun, sadece diski değiştir.
yok kaldırıma badozlama daldım falan dersen jantada el at.

ya çin malı öyle işte
dandik mandik ama parçaları komedi.

daha fazla konuşmaya değmezki, 15 -25 tl falandır daha ne olacak ? 3TL mi ?
değiştir yoluna devam ...

ben benim zat için parça almaya giderdim 2 migros poşeti dolusu aklıma ne gelirse alırdım
ön disk + balatalar + arka kampana + balatası + yok fren teli + yok bilmem ne kapağı yok plastik burcu yok otu moku

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ya çin malı öyle işte
dandik mandik ama parçaları komedi.

daha fazla konuşmaya değmezki, 15 -25 tl falandır daha ne olacak ? 3TL mi ?
değiştir yoluna devam ...

ben benim zat için parça almaya giderdim 2 migros poşeti dolusu aklıma ne gelirse alırdım
ön disk + balatalar + arka kampana + balatası + yok fren teli + yok bilmem ne kapağı yok plastik burcu yok otu moku

toplasan 100 ü geçmez.... bu yüzden japon üretimi büyük motor almaya korkuyorum... gücü hızı kalıtesı vs daha daha iyi olacak...o ayrı mesele...alıştık çin malının debriyaj balatasına 15 tl vermeye ...fren balatasına 10 tl vermeye.... :thumleft:

yarısını bana ver ...cnc de imal edeyim..orjinalinden iyi olmazsa bedava....:queen:

Ciddiysen CNC'de disk yapmaya.. konuşalım hakkaten.. .
Ön arka iki diski de değiştirmek istiyorum..
Zorunlu değil ama 2mm kada inceldikleri için değiştirsem güzel olur diyorum keyfe keder..
100.000 devirmiş diskler.. servis (borusan) gerek yok değiştirmeye.. daha gider dedi...

Benim motorunda arka disk problemliydi.Servisten almayı düşününce verilen fiyat karşısında şok oldum540 liraydı fiyatı.Çıkma arka disk ararken eniştem fabrikada mekanik atölyede aynısını yaptırabileceğini söyledi.Bozulan diski götürdü iki gün sonra disk geldiğinde herşeyiyle aynısı olduğunu gördüm.Bir yılı geçti problem yok.Yani yapılabilir hatta iyi malzeme seçimiyle orjinalden daha iyi olurda.

Ciddiysen CNC'de disk yapmaya.. konuşalım hakkaten.. .
Ön arka iki diski de değiştirmek istiyorum..
Zorunlu değil ama 2mm kada inceldikleri için değiştirsem güzel olur diyorum keyfe keder..
100.000 devirmiş diskler.. servis (borusan) gerek yok değiştirmeye.. daha gider dedi...
muadil bir yerde bulursan haberleşelim üstadım aklımda olsun benimde :)

Benim kızgın diske balata spreyi sıkmam yüzünden gözle görülmeyecek ama frenlemede hissettirecek bir yamukluk oluşmuştu. Yenisini aldım.
40 TL'ye hallettik.
Çin malı değil mi, tüm parçaları, hatta kendisi dahil kullan at işte :) Başka çözüm aramana gerek yok, verilen fiyat uygun.

Aslında volfram karbür veya tungsten karbür yapıcan diskleri de.. o zaman balata dayanmaz...
gerçi balatanın diskten hızlı erimesi zaten olağan bir durum sanırım...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar