ön çamurluğu küçültürken dikkat edin. ben kırlma yapdıgı için küçülterek taktım. ama ha bire yüzüme çamur atıyor. daha doğrusu fırlattıgı çamurlara doğru gidiyoruz.
ne güzel bulmuşsun diyer arkadaşlarada yardımcı olmuş oluyorsun böylece. benimde konjektör arızalı idi. sözde 13.8 e sabitlemesi gerektiği elektiriyi rolantide sağlıyor. devirlendikce 20 volta kadar cıkıyor voltaj ( ama aküyü her zaman şarj ediyordu ) bende yeni aldıgım konjektörü taktım şimdi aküyüde şarj etmiyor. sıfır konjektorde bozuk cıktı.
r 80 BMW almayı çok düşündüm. bizim cinlide bile daha çok elektronik alet var. hala ciddi ciddi karara varamadım. yunus arkadaşım var keşke yine onlardan alsalar yunuslara diyor. sen BMW kullanan biri olarak ne dersin bu konuda.
serdal hocam bendeki biraz daha yeni nesil bi motor üstünde BMW'nin motoruda değil avusturyanın ROTAX motoru ama dikkat edersen hep eskiden kalma BMW'le yolda hala gerek boxer lar olsun gerekse tek silindirli r/26 r/27 ler hele hele temizini bulursan ister polis çıkması ister normal yudum insanı kullanılmışı r/65 veya bi rt 800ler ki senin elin işten kaçan bir adam değil ve söküp takabileceğin(aşırı ekstrem bi mekanik aksamıda yok bu arada) seni senelerce götürür ve torununa kalma ihtimali bile mevcut