paylaşmazmıyım ustam ya ben hepinizi çok seviyorum.
boya kaldırmak veya sökmek için en güzel teknik gene kumlamadır.
ama burada kadronun cıkıntı ve girintilerini iyi deyerlendirmek lazım. digonun takılacagı yer, efendim motorun takılacagı yer, arka maşanın takılacagı yer iyice gözlenmeli.
yoksa burada da meydana gelen aşınmalar daha sonra boşluk yapacaktır. yakma ve zımparalama yöntemleri kumlama ile ortaya karışık yapılıp kaş yapılırken göz çıkartmadan hedefimize ulaşmamız lazım.
sen yaptırırken motor kumlaması yapan bir yer bulursan onlar zaten gerekli hassasiyeti gösterecektir, olaki motosiklet kumlaması yapmayan bir yere gitmek zorunda kalırsan bu hassasiyeti sen gösterki adamların kasaplık damarı kabarmasın. ama yakma işlemine girişme hassas olan yerleri kendin elinle zımparala alışık olmayan bünyeleri yorsada ilerisi için iyi olur.
kumlamadan sonra eletirostatik boyama yaptıramaya bilirsin. zira hazır kurulu teşkilat gerektirir ve masraflı bir ekipmanı vardır herkes bu işe yatırım yapamaz bu durumda da akralik selilozik ve benzeri boyalar içinden renk seçeceksin. boya konusu aklıma gelince altın elbiseli adamın bir vidiyosu geldi aklıma istersen bir göz at adam tam bizlik kesiyor biçiyor. boş adam değilde zeki ve espirilide ( bayılıyorum bu adama )
http://altinelbiseliadam.com/