berk yap yap bitmiyor senin motorda. sen en iyisi sat. yapacaklarının yerine suzuki 400 falan al. zaten böle bişi yapdığında dabaşka bişi yapmaya para kalmaz böylece sorun ortadan kalkar.
![]()
doğrude ğilmi bak sen aldın bmw yi.. pardon küçük harflerle yazmışım sen aldın BMW yi kafan rahat. bizim berkte baba bir motor alırsa kafası rahat olur.serdal hocam alemsin![]()
doğrude ğilmi bak sen aldın bmw yi.. pardon küçük harflerle yazmışım sen aldın BMW yi kafan rahat. bizim berkte baba bir motor alırsa kafası rahat olur.
ama berkte benim kafadan sökecek takacak bişiler buluyor sadece versiyon farkı var.
mesela otamatik zincir yağlama düşünüyorum ( epeydir düşünüyorum ) nasıl yapsam ne yapsam bir türlü uygulamaya geçemedim.
ön camurlık hızlandıgımda kafa sallıyordu, ne zaman kırıldı ozaman el attım. artık kafa sallamıyor suratıma suratıma çamur atıyor .
yağ banyolu hava filtresi düşünüyordum. hala düşünüyorum. ha birde ön kafa grenajı ve far var hala el atmadım. yoksa sökmeği takmayı bende çok seviyorum.
arka dişliyi değiştirdim 40 diş taktım motor çekmiyor ( çekemeyenler çatlasın ) artık 44 diş falan bulacağız takacagız söktüğümü de atmıştım iyimi. arazi içinde ön 13 arka 46 dişlilerim var her dağa cıkacagım zaman söküp takıyorum, arkadaşın klr 250 sinden geri kalmıyorum.

öle deme serdal hocam ben bunuda söküp takıyorum şu geçen mevzudaki conta olayını kanuniden buldum şanseseri 25tlye hallettim gerçi borusanda 15+kdv idi ama. arkadaşda karion 125 vardı senin motor burdan kaçırıyor dedim bi söktüm ahanda bana lazım olan conta hemen araştırma 1 ay sonra gittim aldım ancane macunlar ne alüminyum folyolar fayda etmemişti motor kompresynundan dolayı.ayrıca asyamın yeri bambaşkaydı hala arkadaşda var alır binerim
şehiriçi biçilmiş kaftan hoş bunuda kurye motoru gibi kullanmaya başladım nazar değmesin ama işte karın buzun üzerinde ağırlığı başa bela meretin şükür ki bacaklarımız uzun biraz ordan kotarabiliyoruz az buçuk.