1500 TL YE MOTOR ALACAĞIM SİZCE ŞU MOTORU ALMALIMIYIM.

Hepinize merhaba abilerim bana bu forumda her konuda yardımcı oldunuz. çok sevdiğim abiler var. 1 defa motor kullandım ve herşeyi ilk kullanmama nazaran iyi yaptım gibi düşünüyorum :) yaş 16 :) ilk motorum olacak abilerim. MEGELLİ 124 S NAKED olan modeli 1500 tlye indirttim. MOTOR 2010 MODEL 20 BİN KMDE. :cat: yanlız motor yatıyormuş. sorunu ise subaplarda sorunvarmış değişecekmiş motorcu o sorun pistonlarıda etkilemiş olabilir demiş 300 tl masraf çıkartmış adamında paraya ihtiyacı varmış. satıyor 3 bin tlden 1500 e indirttim ama motor yatıyor ve bu sorunu var. :cyclopsan :cyclopsan
sizce almalımıyım ve adam motorla kaza yapmış yani nası desem yan yatırmış adam debriyaj kolu biraz yamulmuş fakat depoda vs hiç bir sıkıntı yok. sizce almalımıyım ilk motorum olacak nerdeyse cg fiyatına megelli spor motora bineceğim. parça sorununu biliyorum fazla sorun olmaz o benim için. yanlız abilerim kulakdan dolma bilgilerle yorum yapmayın :santa: ya arkadaşında yada kendisinde yada motoru görüp binen ler yorum yapsın rica ediyorum... :cat: :cat: sizce almalımıyım yukarıyı dikkatle okuyunuz :) :)

ŞU MOTOR..... 1500 tl 2010 model 20 bin kmde yatıyor subaplar değişecek ve pistonlarda değişebilirmiş.

E bu soruyu daha önce sordun. 10 kişi alma dedik. Şimdi yine soruyorsun ben yine ALMA diyorum.
Kel kör yürüse yine belki diyebilirdim ama o 300 TL servise gittiğinde 1300 TL olarak karşına çıkarsa şaşırma.

Parça sorunum yok demişsin. Bu sorunu nasıl aşacağını söyler misin ? Belki başka almak isteyenlere de yardımın dokunur.

Piyasada bulunan bir motor olsa al. Her ay bir tarafını tamir ettirir 2-3 ay sonra adam eder güzel güzel kullanırsın. Ama bence bu motora bulaşma.

E bu soruyu daha önce sordun. 10 kişi alma dedik. Şimdi yine soruyorsun ben yine ALMA diyorum.
Kel kör yürüse yine belki diyebilirdim ama o 300 TL servise gittiğinde 1300 TL olarak karşına çıkarsa şaşırma.

Parça sorunum yok demişsin. Bu sorunu nasıl aşacağını söyler misin ? Belki başka almak isteyenlere de yardımın dokunur.

Piyasada bulunan bir motor olsa al. Her ay bir tarafını tamir ettirir 2-3 ay sonra adam eder güzel güzel kullanırsın. Ama bence bu motora bulaşma.

abi ne bileyim. ucuz gibi geldi. parçayıda yurt dışında buldum çinden bayağı ucuz geitttriliyor hava filtresinden tut vidalarına kadar.

O bahsettiğin sorunu yaptırdıktan sonra başka bi sorun cikacak sonra başka sonra bambaşka bi sorun..yani gerçekten aklında şüphe olmadan o motora binemiceksin bencede alma 20binde zincir dişli debriyaj balatasi lastik falan yok şu keçe bu rulman ohooo bir sürü şey çıkarır.Sahibi de bunu biliyor yoksa 300tl verip yaptırır.

Dostum bak para sende mal onda.madem 300 lira masrafı var adam yaptırsın marşa basın 1500+300 lirayı ver al motoru yok oda olmaz derse motorcuya birlikte gidin adam baksın tamam 300e yaparım derse git al satışını.hevesini anlıyorum ama dikkat et temiz bi kardeşimize benziyorsun

ALMA

Sorun 300 TL kalmayacaktır, emin olabilirsin. Eciğiydi cücüğüydü derken sana kol gibi masraflar cıkacak. CG al bin daha iyi. Parçası ucuz ve bulunabıır. 2000 liraya mondıal drfit bul al. Tipi için aldanma.

1500 TL ile koş kendine önce ekipman diz bence daha iyi olur hadi öptüm yanaklarından kardeşim :)

Çok iyi motor al 1. vites 120 2.vites 170 işte sen düşün 0 dan 300 16 saniyede çıkıyor V4 Aprilia motoru var üzerinde sıfır titreşim brembo frenler öhlins amortisörler vs vs anlatmakla bitmez abi bu kaçıncı konu afamlar kaçıncıya aynı şeyi yazıyor alırsan başın ağrır diyorlar dinle subap çaktıysa iş pahalıya gelir benim drifti motor yenilettim 500 küsür lira tuttu sadece yağ yakıyordu biraz

Bedava verse de alma, elinde patlasın.

Ben bu şekilde motor kullanıp canını çıkarmış insanlara çok kızıyorum. Bıktım bu mal kıymeti bilmez cahillerden... Motoru sıkıştırır, bakımını yapmaz, parası verdim istediğimi yaparım diye gezer. Memlekete külliyen zarar bu israfçılar. Avrupa'da, ABD'deki insanlar maddi bizden kat be kat daha iyi durumdayken, orada raçlar çok daha ucuzken, evlerin, arabalarına, motorlarına çiçek gibi bakarlar.

birazdaha bekle para biriktir sonra motora bakarsın iki teker aceleye gelmez bu makinaya 1500 tl verirsin bakımı masrafı derken sana 3000 tl ye mal olabilir içini bilemezsin ne masraf çıkarır anlayamazsın dıştan iyi makinaya benziyor dersin ama aldığın zaman elinde patlayabilir benim elimde honda titan 96 model var alırken 1800 tl verdim ama benim ustaya gösterdim iyice kontrol etti al dedi sen bunun motorunu öldüremezsin dedi ve aldım iyikide almışım gebze izmit devamlı yol yapıyorum banamısın demiyor maşallahı var makinanın sende benim gibi yapabilirsin inşallah iyi bir motorsiklet sahibi olursun kardeşim.

yatan ve çalışmayan motor için başka hiç bi sorunu yok deme bilemezsin
300-500 ... nerelere gider o fiyat hiç belli olmaz, 300 e olsa yaptırır satar, çok uygun olsa bi motor tamircisi alır yapar satar vs...
illaki alacam diyorsanda götür yaptıracağın tamirci baksın kesin bi fiyat versin öyle al

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar