bende onları çok özledim inan leventne çok özleyenin varmışbe abi![]()
70-80 km hızla gidiyorum,altımdaki motorun kalitesi,gücü ve haddini bilerek gidiyorum oyüzden fazla sıkıntı olmuyor.ümmet abi böyle turlarda ortalama kaç km hızla gidiyorsun
sağolasın kardeşimhayırlı yolculuklar ümmet abi dikkat et kendine..![]()
hoşbulduk ayberk samna dediğim sorunları hallettik motorda iyi şimdilikzat'çıların dünyasına sende hoş geldin abim...
yolun her daim açık olsun.......:rendeer:
vakti olan ve isteyen herkes imkanları doğrultusunda yapabilir sanırım.ümmet abi biz de kendimize genç deriz, kaçımız şu senin yaptığın yolculuklara cesaret edebilir hemde zat la bu mevsimde
bravo tekerin düz bassın
teşekkür ederim çıktım gene yollaraooo ümmet abi yine yapmışsın yapacağını hadi yolun açık olsun![]()
evet boracım yeniden macera başladı teşekkürler adanaya selam.Yine,yeni,yeniden.bravo ümmet abi.
sağolasın emrahım görüşmek üzere mersine ve evdekilere selam.Yolun açık olsun abi...
amin teşekkür ederim iyi niyetlerin için......Ümmet Abi yeni yol arkadaşın hayırlı olsun,ALLAH kaza ,bela vermesin.....![]()
bugünden itibaren kuşadasındayım gökhan,otarihte yakınlarda olursam gelirim denizliye.ümmet abi 29-30-31 ocakta davraza yapacagımız geziye bekleriz abi özlettin kendini.beraber bi gezi yapalım
gökhan birikti yalnız haydar işi biliyon demi,hepsinin acısını çıkarırız artıkÜmmet abim be, düştün demek gene yollara =)
Gelde Kanatçı Haydara bi gidelim, özlemiştir bizi![]()

[/QUOTE]ayberk zat 25550 km idi aldığımda,çok önemli tadilat ve parça değişikliğ gerkiyordu,arka lastik,eksoz,benzin deposu,debriyaj,kayış,takoz ve keçeler,balatalar,silindir sekman piston temizlendi yeniden takıldı,şimdi iyi gidiyor.ümmet abi; zat'taki sorun neydi?
bende sizinle tanışmak için sabırsızlanıyom:bounce: sevinirimben seninle tanışmak istiyorum biliyorsun dimi bu sefer fuarda yakalarım seni
hayırlı olsun usta motorun kaza vermesin inş![]()
makinalı çekimler aybaşında inşallah,anladın sen onu özgür:queen::queen:ummet abi cok guzel cıkmısız super..
sen cep telefonu ile boyle cekersen fotograf makinesi ile neler yaparsın
sağol kardeşim elbette resimler bol olsun ama hava şartları müsait olursa.ümmet abi yeni motorun hayırlı olsun.kazasız belasız kullanırsın inşallah.yolun açık depon dolu fotolar bol olsun.

[/QUOTE]

[/QUOTE]