150 zat ve yeni turlar

zat'çıların dünyasına sende hoş geldin abim...
yolun her daim açık olsun.......:rendeer:

ümmet abi biz de kendimize genç deriz, kaçımız şu senin yaptığın yolculuklara cesaret edebilir hemde zat la bu mevsimde

bravo tekerin düz bassın

ooo ümmet abi yine yapmışsın yapacağını hadi yolun açık olsun:)

ümmet abi 29-30-31 ocakta davraza yapacagımız geziye bekleriz abi özlettin kendini.beraber bi gezi yapalım

GKN

Ümmet abim be, düştün demek gene yollara =)
Gelde Kanatçı Haydara bi gidelim, özlemiştir bizi :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ne çok özleyenin varmışbe abi :)
bende onları çok özledim inan levent

ümmet abi böyle turlarda ortalama kaç km hızla gidiyorsun
70-80 km hızla gidiyorum,altımdaki motorun kalitesi,gücü ve haddini bilerek gidiyorum oyüzden fazla sıkıntı olmuyor.

hayırlı yolculuklar ümmet abi dikkat et kendine..:)
sağolasın kardeşim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:33 ----------

zat'çıların dünyasına sende hoş geldin abim...
yolun her daim açık olsun.......:rendeer:
hoşbulduk ayberk samna dediğim sorunları hallettik motorda iyi şimdilik

ümmet abi biz de kendimize genç deriz, kaçımız şu senin yaptığın yolculuklara cesaret edebilir hemde zat la bu mevsimde

bravo tekerin düz bassın
vakti olan ve isteyen herkes imkanları doğrultusunda yapabilir sanırım.

ooo ümmet abi yine yapmışsın yapacağını hadi yolun açık olsun:)
teşekkür ederim çıktım gene yollara

Yine,yeni,yeniden.bravo ümmet abi.
evet boracım yeniden macera başladı teşekkürler adanaya selam.

Yolun açık olsun abi...
sağolasın emrahım görüşmek üzere mersine ve evdekilere selam.

.....Ümmet Abi yeni yol arkadaşın hayırlı olsun,ALLAH kaza ,bela vermesin..... :)
amin teşekkür ederim iyi niyetlerin için.

ümmet abi 29-30-31 ocakta davraza yapacagımız geziye bekleriz abi özlettin kendini.beraber bi gezi yapalım
bugünden itibaren kuşadasındayım gökhan,otarihte yakınlarda olursam gelirim denizliye.

Ümmet abim be, düştün demek gene yollara =)
Gelde Kanatçı Haydara bi gidelim, özlemiştir bizi :)
gökhan birikti yalnız haydar işi biliyon demi,hepsinin acısını çıkarırız artık:p:pevet özlemiştir.

Abi Eline koluna gazına motoruna sağlık.. :) Sayende gezmiş gibi oluyoruz.. :) Eline sağlık tekrar..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aliağadan sonra izmire geldim 3 gün kaldım arkadaşım mahmut çakaldabornovada desteklerinden dolayı teşekkür ederim kendisine.

maraesk denizcilikten (düşlemek)cbf 150 kullanıcısı çzgür kardeşim

aynı şirketten uğur kardeşim

ve ahmet alp kardeşim

ahmet alp,özgür ve ben misasfirperverlikleri ve samimi sohbetleri için kendilerine çok teşekkür ederim,ayrıca özgür kardeşimede desteğinden dolayı tekrar teşekkür ederim.

bornova buzmotordan necdet kardeş ilgi,alaka ve yardımları için sağolsun tekrar görüşmek üzere.

ve 3 gün bitiminde kuşadasındayım izmir bornovadan yarışçı kardeşimiz süleymen yıldızın kardeşi bünyaninin yanına uğradım,motorumdaki arızayı hiç üşenmeden sıkılmadan uzun bir uğraştan sonra,onardı hoş muhabbet,destek ve sicak ilgisi için çok teşekkür ederim.
[/QUOTE]

ümmet abi allah sağlık sıhhat versin.ve daha çok geziler nasip etsin.sana imrenmemek elde değil.nice yollarda tekerin hep düz bassın..:rendeer:

ben seninle tanışmak istiyorum biliyorsun dimi bu sefer fuarda yakalarım seni

hayırlı olsun usta motorun kaza vermesin inş :)

ummet abi cok guzel cıkmısız super..
sen cep telefonu ile boyle cekersen fotograf makinesi ile neler yaparsın

ümmet abi yeni motorun hayırlı olsun.kazasız belasız kullanırsın inşallah.yolun açık depon dolu fotolar bol olsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi; zat'taki sorun neydi?
ayberk zat 25550 km idi aldığımda,çok önemli tadilat ve parça değişikliğ gerkiyordu,arka lastik,eksoz,benzin deposu,debriyaj,kayış,takoz ve keçeler,balatalar,silindir sekman piston temizlendi yeniden takıldı,şimdi iyi gidiyor.

ben seninle tanışmak istiyorum biliyorsun dimi bu sefer fuarda yakalarım seni

hayırlı olsun usta motorun kaza vermesin inş :)
bende sizinle tanışmak için sabırsızlanıyom:bounce: sevinirim:p

ummet abi cok guzel cıkmısız super..
sen cep telefonu ile boyle cekersen fotograf makinesi ile neler yaparsın
makinalı çekimler aybaşında inşallah,anladın sen onu özgür:queen::queen:

ümmet abi yeni motorun hayırlı olsun.kazasız belasız kullanırsın inşallah.yolun açık depon dolu fotolar bol olsun.
sağol kardeşim elbette resimler bol olsun ama hava şartları müsait olursa.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kuşadası balık halı üstü çay salonu çorbacı şahin abimle çaylanıyoz,ordaki herşey için kendisine teşekkürler

ilhan yörükoplu kuşadasındaki ilgisive desteği için sağolsun göüşmek üzere ilhancım

kuşadası honda bayiden murat usta yardımları için teşekkürler kendisine

kuşadası honda bayii ahmet bey,ilhan yörük ve murat usta,motorumdaki katkıları için çok teşekkürler kendilerine

milas selimiyede deve geçidi vardı

bodrum güvercinlik kıyıları

geldim bodrum torbaya fatih üreğin komşudu chopperci mesut ustaya konuk oldum gece

mesut.değerli eşi ayça hanım ve ben konuk olduğum süre içinde bana göstermiş oldukları misafirperverlik için kendilerine minnettarım,herşey için teşekkürler.

bodrum merkezden mustafa usta yeni tanıştım kendisiyle muğla bayırdan arkadaşım bülentin teyzeoğlu,ordaki ilgisi için sağolsun.

milasın yukardan görünüşü

muğla bayırdan bülşent ve ersin mezciler

mezci bülent ve ben kardeşime heyşey için teşekkürler.

gökhova rampalarından marmaris yolunun görünüşü

akyaka koyu

marmarisin yukardan görünüşü

[/QUOTE]
turkchopper ve alev yatçılıktan fehmi abi çıkışa kadar yolcu etti sağolsun destekleri için sağolsun,işlerinde başarılar .

turkchopper başkanı aliriza kardeşede marmaristeki yardımları için teşekkür ederim

köyceğizden şahin birinci kardeşim,motoru değiştirmiş chopperci idi recaci olmuş fazer almış güle güle kullansın,köyceğizdeki katkkıları için sağolsun.

[/QUOTE]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar