150 zat ve yeni turlar

tekerine sağlık,ümmet abim...
yolun açık,sağlığın yerinde,depon dolu olsun..........

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

alanyada fuat bozkurt kardeşimide gördüm tesadüfen tam çıkışta bisiklet yarışlarına gittik birlikte,fuat bozkurt,selim ve ben

[/QUOTE]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
konular siline siline yazacak yer bulamıyorum ,ne olursa olsun bu adama çok ayıp ettiniz bence ,daha öncede silinen konularda yazdım buraya bir daha yazıcam ,bu gün bence insanlık adına Mt en kötü günlerinden birini yaşadı ,bir daha olmaması dileğiyle ,burda hepimiz arkadaşız kimisi dost olmuş ,yok etmeyelim iyisi kötüsü ile insanlarımıza sahip çıkalım lütfen :rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
geçkalan 150 zat yeni tur resimleri

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:47 ----------

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

bir gezi daha acısıyla tatlısıyla kazasız belasız sona erdi,çıkarken 1750 km olan km bitişte 8600 km oldu,istanbuldan başlamıştım tekrar istanbulsa bitti.allah yeni gezileri nasip etsin inşallah,resimlere yorum yapamıyorum busefer elde olmayan sebeplerden dolayı kusura bakmayın.gezinin bitiminde talihsız bi olay yaşadım zonguldakta,trafik çevirdi muayene geçik olduğu için motoru bağladılar,hemen motorun vekaleti olan özgür kardeşimi aradım,oda sağolsun işini gücünü bırakıp gece çıktı yollara sabah zonguldağa geldi,trafikten motoru kurtardı ve birlikte zonguldaktan istanbula kadar sürdük motoru,herşey için özgür kardeşime teşekkürler varolsun sağolsun.

okadar yol yaptık finalde motoru bakıma aldık,fazla bişiy çıkmadı ama,genede yağını,kayışını,tahrik setini değiştirdik güzel oldu,motorun bakımını zahmet edip ilgilenen atılgan motor yetkilileri özkan ve mehmet ustalara çok teşekkürler,ellerine sağlık.

scooter.web.tr den fecri kardeşle buluştuk istanbulda,işlerinin arasında zaman ayırıp benimle vakit geçiren fecri kardeşe çok teşekkürler,ikramları için sağolsun,başka bir zaman tekrar görüşmek dileğiyle esen kal kardeşim fecri,izmire selamlarını ileticem.

ümmet abi yaza doğru kabul edersen senin peşine takılsak da uzunca bir yol yapsak:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abimle sohbetin geçti aramızda, büyük adamsın :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi yaza doğru kabul edersen senin peşine takılsak da uzunca bir yol yapsak:)
elbette uygun olduğunuzda haber verirsiniz bende uygunsam çok keyif alırız.

abimle sohbetin geçti aramızda, büyük adamsın :queen:
teşekkürler büyük allahtır biz sadece yol gezginiyiz,burada adının ahmet olduğunu azevvel forumdan öğrendim,hatta sana biraz giydirdimde,abinie ve sana sevgiler.

elbette uygun olduğunuzda haber verirsiniz bende uygunsam çok keyif alırız.

teşekkürler büyük allahtır biz sadece yol gezginiyiz,burada adının ahmet olduğunu azevvel forumdan öğrendim,hatta sana biraz giydirdimde,abinie ve sana sevgiler.

şimdi yeni üyelik aldım, adım muhammed salih :) spist'tim salihyet oldum

abi selamlar..yeni motorun hayırlı olsun.kazasız belasız sürüşler hayırlı yolculuklar.saygılar....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar