150 Ns için ses yapmayan kask alabilen topcase önerisi?

150 ns motoruma topcase takacağım,150tl civarı olursa iyi olur.Benim için önemli olan ses yapmaması ve Mt Blade kaskımı alabilmesi ( kask biraz büyük sanırım normal kasklara göre)

Gaff marka topcase var. Fiyatı uygundu ve ben aldığımda 165 tl idi ama muhtemelen biraz zamlanmıştır.benim aldığım 52 lt ve mt blade L beden kask ile birlikte dizlik, balaklava, bandana, eldiven, disk kilidi ve yağmurluk, temizlik bezi da sığıyor. Altta görebilirsin.

Son düzenleme:
Harbiden de öyle yav satıp bizde böyle birşey mi alsak napsak :D

Racing den sonra araba kullanınca afallıyorsun, biz çile çekiyormuşuz diyorsun :D Pratiklik hiç yok racingde. Yürüyüşe gitmek istersin, ekipmanlarla odun gibi gidemezsin, yanında hiçbir şey taşıyamazsın, belin oran buran açılır, hatta benim gibi rüzgardan cantan açılır, harddiski kaybedersin:) Arabada dışarıda yağmur kıyamet kopuyor umrunda olmuyor. Uzun süre racingten sonra doluyum biraz:)

Son düzenleme:
Racing den sonra araba kullanınca afallıyorsun, biz çile çekiyormuşuz diyorsun :D Pratiklik hiç yok racingde. Yürüyüşe gitmek istersin, ekipmanlarla odun gibi gidemezsin, yanında hiçbir şey taşıyamazsın, belin oran buran açılır, hatta benim gibi rüzgardan cantan açılır, harddiski kaybedersin:) Arabada dışarıda yağmur kıyamet kopuyor umrunda olmuyor. Uzun süre racingten sonra doluyum biraz:)

Gülü seven dikenine katlanır be hocam da bakalım dikenine ne kadar dayanabiliriz :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar