uzun yola çıkmadan önce yanımıza motor yağı almak ne işe yarar?
hayırlı yolculuklar kardeşim, bi git gel hayırlısıyla da ben de haziran sonu istanbuldan ayvalığa bir gezi düzenlemek istiyorum. Buarada bence yanına alman gereken en önemli şey bir gezi rehberi. Servislerin numaralarından tut da çekicilerin tellerine kadar yazılı olan, motosiklet tamircilerinden lastikçilere kadar yazılı olan gezi rehberleri var ben geçen sene bi kitapçıdan 4 ytl ye aldım, çok memnunum. istanbuldan bodruma yol rehberiydi adı galiba. Bence sen de bir tane edin.
sende hangi gezi kitapcigi var hangisini tavsiye edersin:silent:
kentactis dediğim gibi adını tam hatırlamıyorum ama sanırım İstanbul'dan Bodruma yol/gezi rehberi olması lazım. Sen de İstanbulda oturuyormuşsun eğer anadolu yakasındaysan yerini söyleyeyim, kadıköyde Akmar pasajının akasındaki kitapçılardan birinden aldım. Baya detaylı, hem her yörenin gezilip görülesi yerleri (mesela 60-70 km de bir nerede ne var neyiyle ünlü vs.) hem de dediğim gibi çok güzel servis ve yol yardım bilgileri sağlıyor. Mesela (tam hatırlamıyorum sallıyorum) yalova - ayvalık yolu 15. km de sağda Lastikçi var. Veya izmir yolu- gişeler çıkışı 34. km solda Shell var gibi. Ben çok beğenmiştim.
kentactis dediğim gibi adını tam hatırlamıyorum ama sanırım İstanbul'dan Bodruma yol/gezi rehberi olması lazım. Sen de İstanbulda oturuyormuşsun eğer anadolu yakasındaysan yerini söyleyeyim, kadıköyde Akmar pasajının akasındaki kitapçılardan birinden aldım. Baya detaylı, hem her yörenin gezilip görülesi yerleri (mesela 60-70 km de bir nerede ne var neyiyle ünlü vs.) hem de dediğim gibi çok güzel servis ve yol yardım bilgileri sağlıyor. Mesela (tam hatırlamıyorum sallıyorum) yalova - ayvalık yolu 15. km de sağda Lastikçi var. Veya izmir yolu- gişeler çıkışı 34. km solda Shell var gibi. Ben çok beğenmiştim.