15 temmuz köprüsü(boğaz) üzerinde telefonum düştü

Motosikleti
Triumph Trident 660
evet başıma bu da geldi(tanrı olan değil) zaten o bitişik yazılıyor 🤣
telefon tutacağımı tam sıkmamışım ya da gevşemiş bir ses geldi artçım yaptı sandım devam ettim yola 5-10 saniye sonra kafamı kadrana indirdiğimde telefonum olmadığımı anladım köprünün ortasında sağa çektim, geri koşmaya başladık polisler geldi ne olduğunu sordular bizi nöbet kulübesine götürdüler telefonu kendileri arayacaklarmış. telefonum bulundu neredeyse bertaraf olmuş şekilde. en azından birinin aracı zarar görmemiş veya üzerinden geçmemişler sağolsunlar polislerde ilgilendi.
tamirciye götürdüm ekran değişecek ama garanti yok dedi tahminimce çalışmama ihtimali daha yüksek 80 km hızla gidiyordum anakart üstündeki entegreler zarar görmüştür diye düşünüyorum.
telefon tutucu olarakta nukretech marka almayı düşünüyorum çünki ilk kez düşmüyor telefonum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
telefon tutacağımı tam sıkmamışım ya da gevşemiş bir ses geldi artçım yaptı sandım devam ettim yola 5-10 saniye sonra kafamı kadrana indirdiğimde telefonum olmadığımı anladım köprünün ortasında sağa çektim, geri koşmaya başladık polisler geldi ne olduğunu sordular bizi nöbet kulübesine götürdüler telefonu kendileri arayacaklarmış. telefonum bulundu neredeyse bertaraf olmuş şekilde. en azından birinin aracı zarar görmemiş veya üzerinden geçmemişler sağolsunlar polislerde ilgilendi.
tamirciye götürdüm ekran değişecek ama garanti yok dedi tahminimce çalışmama ihtimali daha yüksek 80 km hızla gidiyordum anakart üstündeki entegreler zarar görmüştür diye düşünüyorum.
telefon tutucu olarakta nukretech marka almayı düşünüyorum çünki ilk kez düşmüyor telefonum.
Tanrı değil "tabu" olmasın o kelime?

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Vahiy desteği kalkalı 1400 seneden fazla oldu. En son update Reyiz tarafından şiyapıldı diye biliyorum.
cumhurbaskani_erdogan_islamin_guncellenmesi_gerekiyor_h33019_2e265.jpg

Motosikleti
Yamaha XSR700
Geçmiş olsun güzel kardeşim

Motosikleti
Yok
Benzer şekilde benim üst diş protezim düşmüştü, onu hatırladım. :)

Yapıştırma ile yapılmıştı, yeni sayılırdı, ama herhalde gece uyurken diş sıkma/diş gıcırdatma vardı, yapıştırıcı etkisini kaybetmişti.

Hadi bugün yapıştırtırım, yarın yapıştırtırım derken, üşengeçliğin kurbanı oldum işte.

Gayrı ihtiyarı içime hava çekmek için ağzımı açmamla, protezin düşmesi bir olmuştu.

Mal gibi aynadan bakmıştım bakabildiğim kadar proteze. :)

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Benzer şekilde benim üst diş protezim düşmüştü, onu hatırladım. :)

Yapıştırma ile yapılmıştı, yeni sayılırdı, ama herhalde gece uyurken diş sıkma/diş gıcırdatma vardı, yapıştırıcı etkisini kaybetmişti.

Hadi bugün yapıştırtırım, yarın yapıştırtırım derken, üşengeçliğin kurbanı oldum işte.

Gayrı ihtiyarı içime hava çekmek için ağzımı açmamla, protezin düşmesi bir olmuştu.

Mal gibi aynadan bakmıştım bakabildiğim kadar proteze. :)
Bizim arkadaş döner ekmek yerken ekmeğe saplanmıştı o protez. "Lan kanka bir parçan düştü" demiş, çok gülmüştüm.

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
S.ksli komut, aman sesli komuttan ben de baya memnunum, tabelaları iyi takip etmek lazım tabi. Biraz ara sokaklarda sıkıntı, şu sokaktan döncen diyorda o sokağın adını ben göremiyorumki :) o yüzden ara sokaklarda daha sakin kullanıyorum kaçırmıyım diye.

ve katılıyorum, motora telefonu takmak kurye dışında mantıksız, az yol ezberle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar