Açıklarmsın neden uzun yol yapamaz?
uzun yol motoru değiller biri naked biri ss (rx3 u görmuyorum çin malı ile uzun yol yapmam tercihen)
uzun yol motoru değiller biri naked biri ss (rx3 u görmuyorum çin malı ile uzun yol yapmam tercihen)
Uzun yola cross motor onerisi ha ahmm
TNT & RX3i.... R25 ile kıyaslanamaz yaa... Yapmayın gözünüzü sevem al R25 devam et... Bunda kararsız kalacak ne var :bounce:
€mre;3888041' Alıntı:Öncelikle öneriler için teşekkürler. Ben de farkındayım isteklerimin hepsini bir motorda toplamak imkansız ama en akıllıca beni üzmeyecek seçimi yapmak istiyorum. Benim aklım TNT 250'de şu servis beni tam olarak tatmin etse. Bir de ikinci el piyasasına güvenebilsem düşünmeden alırım. 4 silindirli motorlar tamam uzun yolda iyi olabilir ama işe git gel yapacağım her gün. Bunu da hesaba katarsak şehir içi çok yakar. 4 silindir düşünmüyorum. İnazumayı herkes öneriyor ama ben hayatımda böyle tipsiz motor görmedim arkadaş :cherry: Dediğim gibi bütçem max 15 bin. Üstüne çıkmayacak öneriler olursa sevinirim. Alacağım motoru hemen değiştirmeyeceğim en az 3-5 sene kullanırım, belki daha fazla.
€mre;3888067' Alıntı:Mondial olunca insan çekiniyor işte, bazı arkadaşlar şu parçayı söyledim bi ay bekledim gibi konuşunca ben de kendi kendime mondial gibi bi motorda da parça bulamayacaksak dedim..
Naked motor neye göre uzun yol gitmez? 400-500 km gidemez miyim? Bakınız ilandaki motoru ne de güzel donatmış: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-benelli-2015-orj-benelli-250-284311056/detay
tipik herkesin söylediği şeyleri soyluyorsunuz3 3.5 sene kullanırım satmam vs. fakat seçenekteki motorlar juzun yola uygun değil. Sizin tercihiniz için en iyi motor Suziki Inazumadır.
cross motor nerde? ben niye göremiyorum?
arkadaş mondial yazmasaydı crf demezdim ama mondial niye alınırki?tamam tipi güzel. üçüncü sınıf bir GS çakması ama mondial. sadece servisleri bile uzak durmak için yeterli bir sebep bence.(istisna servisler olabilir)
Marka değeri de önemli. Mondial bu sefer iyi bir motor yapmış da olsa nihayetinde Mondial. O kötü imajını düzeltmesi için daha çok motorlar yapması gerekir. 15 bin lirayla kumar oynamak bana pek mantıklı gelmiyor.
R25 de varmış seçeneklerde. Düşünmeye gerek yok. Gidişi, görünüşü ve popülerliği tatmin edici bir alet.
onun sebebi: çin işi kumar işi. tamamen şans. bende de vardı çin. aynısından çevremde de vardı.kendi gözlemim tamamen şans olduğu. kullanıcı farkı var ama alet hastaysa kim olursa olsun farketmiyor. ben en az sorun yaşayanlardan olduğum halde diyorum ki Allah bir daha nasip etmesin çin yapımı türk markası şeyleri.RX3i kullanan arkadaşların özellikle tavsiye etmesi de ilginç özel olarak konuştuğum herkes memnunum diyor. Kimi de sattım kurtuldum. Burdan sanki sıkıntı motorda değil de kullanıcıdaymış gibi geliyor bana. Ya da memnun olanlar motoruna toz kondurmuyor bilemedim.
€mre;3888088' Alıntı:2 kaskı yağmurluğu ve bazı eşyalarımı nereye sokacağımı da söylersen sevinirim. Keşke tek başına turlayacak gezecek biri olsam da r25 alsam ama ihtiyaçlarımı karşılamıyor işte.
onun sebebi: çin işi kumar işi. tamamen şans. bende de vardı çin. aynısından çevremde de vardı.kendi gözlemim tamamen şans olduğu. kullanıcı farkı var ama alet hastaysa kim olursa olsun farketmiyor. ben en az sorun yaşayanlardan olduğum halde diyorum ki Allah bir daha nasip etmesin çin yapımı türk markası şeyleri.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
scooter düşündğnmğ hiç? xmax tam ihtiyacına göre görünüyor ama scootera binerim dersen
2 kaskı yağmurluğu ve bazı eşyalarımı nereye sokacağımı da söylersen sevinirim. Keşke tek başına turlayacak gezecek biri olsam da r25 alsam ama ihtiyaçlarımı karşılamıyor işte.