3 lü top case artçılı 120-140 bandında 4,5 lt sarfiyatım var. Bu tüketime çok diyende kusura bakmayında binmesin motora. Amacım fazeri yüceltmek değil ben o paralara mondiale güvenemem. İlla yeni model ise İNAZUMA derim.
peki MT25 ya da Inazumayı düşündün mü...harika iki makina..MT25 i tanımıyorum ne desem yalan olur ama kesinlikle Inazuma senin makinandır...ben kefilim bu makinaya...
TNT250 hakkında olumlu yorumlarda bulunacağını biliyorum. O yüzden şurası nasıl burası nasıl diye sormayacağım kullananlardan da bu motor hakkında açıkcası olumsuz yorum pek görmedim. Sence bu motorun 2. el piyasası nasıl olur? Uzun vadeli kullanacağımı düşünerek servis sıkıntısı çeker miyim?
Diğer arkadaşlara da yardımları için teşekkür ederim. Uzun yoldan kastım ayda bir yapacağım 600km'lik bir yolculuktu. Secenekler arasına da rx3i'yi koyunca haliyle tur yapacağım gibi bir izlenim bıraktım sanırım. Yanlış yönlendirme için özür dilerim. Bu bilgiler ışığında TNT250 ve İnazuma arasında seçim yapmam gerekecek anlaşılan. İnazuma altın elbiseli adam yorumu (herkes gibi o da olumlu): https://www.youtube.com/watch?v=Gl5dUNISuO4
Bu arada bulunduğum yerde benelli sevisi var. En yakın suzuki servisi 220 km uzakta.
€mre;3888832' Alıntı:Gençler bütçeme 3 bin tl daha ekleyip 2. el temiz cb500f almak da mümkünmüş. Ona ne dersiniz?
€mre;3888840' Alıntı::cherry: acayip kararsızım öyle böyle değil :cherry:
Ben de niye kıvranıldığını anlamam hiç. İmkanlar istekler dahilinde bu marka olmuştur, sonra daha iyisi-kötüsü de olabilir, alınabilir. Böyle bir soru sorulduğunda kıvranıyorsanız sorun motorda/markasında falan değildir.:farao:...yarın öbürgün birisi motorumun markasını sorduğunda kıvrana kıvrana cevap vermezdim. ...
€mre;3888041' Alıntı:... Dediğim gibi bütçem max 15 bin. Üstüne çıkmayacak öneriler olursa sevinirim.
...
€mre;3888832' Alıntı:Gençler bütçeme 3 bin tl daha ekleyip 2. el temiz cb500f almak da mümkünmüş. Ona ne dersiniz?