15- 20 yaş arası kle 500 ?

O zaman Piaggio X9 250 / 500 seçmelisin, artçı selesi otomobil kadar konforlu, tek elin her zaman boşta. Ben 250 sini 1 sene kullandım sonrasında xt600 aldım kız arkadaşım hiç sevmedi.

ya gt 250r'ye bindikten sonra biraz da büyütmek istedim aslında ama bütçe bu işte malum. pantolon hariç kıyafetler de var o da sıkıntı değil ama bu sefer de motor alamıyoruz. ciddi ciddi şimdi aklıma düştü. şu aroranın bi bmw 650 cs çakması modeli var ondan mı alsam bi tane yoksa??

birader yanlış anlama ama senin almayı düşündüğün endurolar gt 250 den sonra sana bebek oyuncağı gibi gelecek gt 250 çok iyi makinedir asılsa aldığın endurolar ile 120 ile yarımsaat durmadan gidemeyeceksin

arkadaslara aynen katılıyorum sana tavsiyem sıfır mondıalın yenı modeli destro fiyatıda ötv indiriminden sonra 4.741 TL olmus guzel kaslı durusu var sıvı sogutmalı uzun yolada gideri var sıkıntı cıkaracagını dusunmuyorum hem butcene uyar hemde sıfır makine sahibi olmus olursun....

Düşünmüyorum derken??? Ya bırakın Allah aşkına bilmediğiniz konular ve motorlar hakkında yorum yapmayı. Ya yanlış düşünüyorsan ne olacak?? Adam dişinden tırnağından ayırıp 5000 lira biriktirmiş, senin düşünmene göre mi parasını heba etsin. Adam bilse burada paylaşıp fikir istemez. Ama siz bilmeden fikir dağıtmayı çok iyi beceriyorsunuz. Kendiniz alacak olsanız burda kırk kişiye sorarsınız? Yapmayın lütfen, bilmediğiniz, test etmediğiniz, emin olmadığınız motorları önermeyin arkadaşlar!!!

5000 Tl bütçeyle alınabilecek 2003-2004 belki de 2005 model nx4 falcon, sıfır bir çinliyi 50 kez suya götürür susuz götürür. 90 küsür motor alınmaz diye birşey yok. Ama o paraya o yaşta o motor da alınmaz arkadaşım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------

Falcon'u örnek olarak verdim bu arada. Falcon al diye de önermiyorum. Ama iyi motordur.

Düşünmüyorum derken??? Ya bırakın Allah aşkına bilmediğiniz konular ve motorlar hakkında yorum yapmayı. Ya yanlış düşünüyorsan ne olacak?? Adam dişinden tırnağından ayırıp 5000 lira biriktirmiş, senin düşünmene göre mi parasını heba etsin. Adam bilse burada paylaşıp fikir istemez. Ama siz bilmeden fikir dağıtmayı çok iyi beceriyorsunuz. Kendiniz alacak olsanız burda kırk kişiye sorarsınız? Yapmayın lütfen, bilmediğiniz, test etmediğiniz, emin olmadığınız motorları önermeyin arkadaşlar!!!

5000 Tl bütçeyle alınabilecek 2003-2004 belki de 2005 model nx4 falcon, sıfır bir çinliyi 50 kez suya götürür susuz götürür. 90 küsür motor alınmaz diye birşey yok. Ama o paraya o yaşta o motor da alınmaz arkadaşım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------

Falcon'u örnek olarak verdim bu arada. Falcon al diye de önermiyorum. Ama iyi motordur.

hocam bu yazıyı okumadan önce falcon arayışlarına girmiştim. eğer keseme uygun bi falcon bulursam şu bir ay içinde alacam nasipse. inşallah iyi bi makine ile karşılaşırım.

değerli yorumlarınız için, vakit ayırdığınız için hepiniz sağolun... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar