14 yaşındaki çocuğu polisin vurduğu iddia edildi

adana_polis.jpg
ADANA (İHA) - Adana'da silahla vurularak ağır yaralanan 14 yaşındaki çocuğun, polis tarafından vurulduğu ileri sürüldü.
İddiaya göre, bir karakolda görevli olan ve ismi açıklanmayan polis memurunun önceki gün motosikleti çalındı. Bugün göreve başlayan polis memuru, mesai arkadaşıyla birlikte motosikletini aramaya başladı. İki polis memuru, Onur Mahallesi 61. Sokak'ta motosikleti görünce üzerindeki 3 genci durdurmak istedi. Motosikletteki gençler "dur" ihtarına rağmen kaçmaya devam edince, motosikleti çalınan polis memurunun arkadaşı tabancasını çekip ateş etti. Motosikletin arkasında oturan Ahmet Y., sırtından vurularak ağır yaralanırken, diğer 2 genç de yakalandı.

Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınan Ahmet Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. İki polis memurunun ise olaydan sonra gözaltına alındığı öğrenildi.

Şimdi vurulan için ne söylesek boş adamın motorunu çal ondansa kaçmaya çalış
üstelik motorun sahibi bir de polis allah ne verdiyse o kızgınlıkla cezayı kesmişler kanımca.

İşte biz bunlara emanetiz gelip biri kafamıza sıksa ne hakkımız aranır ne sıkan cezasını çeker karşılıkta veremezsin bi nevi peygamber sanıyolar kendilerini artık.

buda yeni moda sanırım polisler canları sıkıldıkça sinir streslerini kızgınlarını atmak için milleti hedef tahtası yapmışlar ne güzel biz canımızı emanet edelim onlarda vursunlar...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
manyaklaşyı bunlar ama hayırlısı

Beterin beteri var, neyseki diğer ikisini vurmamışlar...Ama
usul sadece bir tanesini vurmaktı galiba.

Motosikleti
YAMAHA FJR1300
yenı yasaya göre evimize giren hırsızlara dokununca ailesine ceza olarak para ödetıyorlar polisler sokak ortasında vuruyorlar bende anlamadım dogrusu nasıl işbu

şüş kardeşim oha sakin asayıs bolemı olur:cyclopsan

bi yerde asayişi sağlamak adına dicem olmuyo yok çocukta motoru çalmış durmayıp kaçıyo ne hallere düştük umutsuzluğa kapılmak istemem ama gidişat hiç de iyi gözükmüyo. .

gene ucuz atlatmışlar bizim burda olsa dayaktan gebertirlerdi polisler:pale:

polise hak veriyorum,kendinizi birde onun yerinde düşünün o motor sizin olsa ne yaparsınız binbir güçlükle aldığınız malı birisinin gasbedip birde yanınızdan geçip gitmesine kim göz yumar.zaten suç işleyenlere caydırıcı cezalar verilmediği için ne hale geldik sokaklarımız savaş alanı gibi kimsede kanundan,polisten korku kalmamış.insanlar suç işlemekten korkmalı.benim bir arkadaşın daha yeni aldığı motoru çalınmıştı,çocuk o kadar kızgındıki ,hırsızı yakalarsam naylon yakıp üzerine damlatarak ona işkence edeceğim diyordu.burda vurulan hırsıza acıyanlar bir daha düşünsünler.onlara acıya acıya azıttılar.sana acımayana sende acımayacaksın

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
iyi yapmış benim motorumu çalsalar kazığa oturturum şeresizim. hemen polise yüklenecekler şimdi ama kendi malları çalınsa ya da karısının boynundan kolyeyi koparıp alsalar ne feryat ederler. iyi yapmış, keşke ötekileri de vursaymış...

ben çalışıp çabalayım, şerefsizin biri gelsin alıp götürsün...
burada söylenmeyecek sözleri içimden söylediğimin farkındasınızdır...
insan hakları demesin kimse, polis te insan, ben de, sen de.. ama hakkıma göz koyan insan değil bence, O BİR HIRSIZ.. açız deyip çalyolar, motorla mı karnı doyacak şerefsizlerin. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ukyo sana katılıyorum.olayı polis değilde sade vatandaş yapsaydı acaba tepkiniz ne olurdu?ben olsam bende sıkardım arkalarından.benim motorumu çalacaklar, önümden geçecekler bende mal mal bakacam.varsa böyle arkadaş tebrik ederim gerçekten.

Arkadaslar gunumuz teror olaylari neticesinde su andaki emire gore Dur ihtarina uymayan sahislara uyari atesi yapilmadan ve can almak goz etmeksizin ates etmek serbesttir. Eger polis DUR diyorsa durun yada saglam kacin..

polislere hak veriyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar