14 şubat 2008

Kavuşamayanlar Biran Önce Kavuşsun.....

2,5 yıldır seviglimden uzagım:( her gun sadece telefon ve msn ile haberlesiyoruz. hala ilk gunku gibi sıcacık konuşuyorz:) sevgilimi ozledimmm:((( 1960lardaki aşkları yaşıyoruz valla:D türk filmi senaryosu isteyen olursa, haberim olsun;):p

ama kavusacas bis:D:D ::deliir:: ::deliir:: ::deliir::

herkesin sevgililer günü kutlu olsun:rendeer:
yaf bi türlü şu 14 şubata sevgilimlle giremedim:pr:
ne hikmetse 2 senedir 14 şubattan bi kaç hafta önce sevgilimden ayrılıorum:pr:

işin taktıgı o hedıye almamak ıcın ayrılcaksın 14 subat gectıkten sonra tekrar barışcan :D

2,5 yıldır seviglimden uzagım:( her gun sadece telefon ve msn ile haberlesiyoruz. hala ilk gunku gibi sıcacık konuşuyorz:) sevgilimi ozledimmm:((( 1960lardaki aşkları yaşıyoruz valla:D türk filmi senaryosu isteyen olursa, haberim olsun;):p

ama kavusacas bis:D:D ::deliir:: ::deliir:: ::deliir::

Asıl o dediğin aşkı biz yaşıyoruzz beaaa,seende fasülyelenme arada:p:cherry:

sevgilim gitmeden once (2003yazı) buyukada dönüşü:((

dnsot7.jpg

buyukada'da serenat(?:D?) [arkadan, romantik bişeler soyle diolar, 'Juliet' diyip kalkıveriyor:queen:, hemena rdından karşıki tepeler benim yalanlarına başlıyor:mrgreen:]
[YT]pqwy53s-rwU[/YT]

ah be tatlım.. nerelerdesin:(

dsc0180es2.jpg

sevgilim ve şeker yegeni:)

dsc0802wq0.jpg

sevgililer gununde biraz da bebiş baksak fena mı olur?:)
bu da yegen bahadır:) [sırtındakini ben yapıştırmıştım:D]

dsc0006du7.jpg

daha coooooooooooook eklemek istiyorum da... :D ''amaan bize ne?!'' dersiniz die yapimiom:) benim de topigi gorunce; fotograflarımıza, videolarımıza tekrar tekrar bakasım geldi de:) eh, bi de ozlem var tabi.. paylaşıverdim..

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Arkadaşlar ben buradan Tüm Motorcu Arkadaşlarımın SEVGİLİLER GÜNÜNÜ en içten dileklerimle kutluyorum. Ayrılıklar hiç olmasın, Sevenler Bir Ömürboyu Sevgilerini Yitirmeden Sevmeye Devam Etsin, Kavuşamayanlar Biran Önce Kavuşsun..... Dünya Bütün Kötülüklerden Arınsın...İnsan gibi İnsanca yaşayalım:rendeer:

Bu vesile ile bende çok sevdiğim, saygı duyduğum, güvendiğim arkadaşım, sevgilim, herşeyim Jameika34(Hakan) SEVGİLİLER GÜNÜNÜ kutluyorum. Çünki Onu Çooook Seviyorum. İyiki varsın aşkım, iyiki seni tanımışım, iyiki hayatımdasın.....:cat:
hakan kardeşimle ikinizin sevgisine yürekten alkış vetümsevenleri alla birbirinden ayırmasın:rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dnsot7.jpg

anaamm anaammm ne tatlısınıuz kıss siizzz

[YT]pqwy53s-rwU[/YT]

cizirya ksım cook romantik bi sevgilin war yaaa :p:p
hayır gördün benim sevgilimi benim sevgilimden daha romantik inan bana :queen::queen::queen::p:p:p

yanlız yeğen oyuncak gibii yaa cook tatlı maşşaallah :rendeer:

Son düzenleme:
tmm ablam ıyı geceler ellerıden optum senı cok ve cok sevıyorum İLk ve son ablamsın :):rendeer:

selvi boylum al yazmalım :queen::queen: bacımsın helalimsin flaan filan kop :queen:

Allah bütün sevgililere,ileriki yıllarda evlilik yıl dönümlerini kutlamayı da nasip etsin.

Allah herkese nasip etmesin olum bunu :queen: isteyenlere nasip etsin :queen:

başımızı belaya sokacan töbe töbe

Son düzenleme:
cizirya ksım cook romantik bi sevgilin war yaaa :p:p
hayır gördün benim sevgilimi benim sevgilimden daha romantik inan bana :queen::queen::queen::p:p:p

hehehe... arkadas ortamında geyige vurur da:mrgreen: yoksa kedi kimindir:queen:

yanlız yeğen oyuncak gibii yaa cook tatlı maşşaallah :rendeer:

he yau.. bıdırık cırcır.. daha 1 yasına gelmeden time dergisine kapak oldu. Allah nazardan saklasın.. kelim benim:D uzadı sacları ama şimdi saçlı. daha yakışıklı;)

bahazg8.jpg

kıss bu kel daha dadluuu yaws
o hep kel kalsın yirim ben bunu yaa yirim yirim ( ısırma smileysi :p )

biz bunu hep ısıra ısıra seviyoduk.. bi de kelini opuyoduk...

sora noldu?!:queen::queen:
annesi işten gelince annesini ıssırmaya başladı:mrgreen: o da sevgisini gostercek ya:D
bi de bir bucuk yasında parka goturuyoduk bunu, parkta arkadaslarına kendini sevdirmek icin yanlarına tıpır tıpır gidiyo, aniden durup kelini uzatıyodu (eğilerek.boyu yaşıtlarından uzun).. cocuklar şaşkın şaşkın anne-babalarına bakıyolar tabi:queen:

anaam.. bebeleme vaktim gelmiş benim:D:D ana beni eveeer:D:D

biz bunu hep ısıra ısıra seviyoduk.. bi de kelini opuyoduk...

sora noldu?!:queen::queen:
annesi işten gelince annesini ıssırmaya başladı:mrgreen: o da sevgisini gostercek ya:D
bi de bir bucuk yasında parka goturuyoduk bunu, parkta arkadaslarına kendini sevdirmek icin yanlarına tıpır tıpır gidiyo, aniden durup kelini uzatıyodu (eğilerek.boyu yaşıtlarından uzun).. cocuklar şaşkın şaşkın anne-babalarına bakıyolar tabi:queen:

anaam.. bebeleme vaktim gelmiş benim:D:D ana beni eveeer:D:D

:queen::queen::queen::queen::queen:kesinlikle katılıyorum sana senin bebeleme vaktin gelmiş annem nerde bu senin sevgilin alsın seni artık :queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen::queen:kesinlikle katılıyorum sana senin bebeleme vaktin gelmiş annem nerde bu senin sevgilin alsın seni artık :queen::queen::queen:

master yapıyo ya:( gelemiyiiiiiii ki istesin:(
TOEFLdı GREydi PRAXISti.. ben calışıyorum şimdi uluslararası sınavlara.. sorma ayshegülüm ya:((((
anaam.. şimdi uyarı gelecek bize gene:D ''msn yokmu?'' die:D

master yapıyo ya:( gelemiyiiiiiii ki istesin:(
TOEFLdı GREydi PRAXISti.. ben calışıyorum şimdi uluslararası sınavlara.. sorma ayshegülüm ya:((((
anaam.. şimdi uyarı gelecek bize gene:D ''msn yokmu?'' die:D

:queen::queen: :queen::queen:
nesee uyarılmadan kurtulduk :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar