Allah bütün sevgililere,ileriki yıllarda evlilik yıl dönümlerini kutlamayı da nasip etsin.
Kavuşamayanlar Biran Önce Kavuşsun.....
Allah bütün sevgililere,ileriki yıllarda evlilik yıl dönümlerini kutlamayı da nasip etsin.
herkesin sevgililer günü kutlu olsun:rendeer:
yaf bi türlü şu 14 şubata sevgilimlle giremedimr:
ne hikmetse 2 senedir 14 şubattan bi kaç hafta önce sevgilimden ayrılıorumr:
2,5 yıldır seviglimden uzagımher gun sadece telefon ve msn ile haberlesiyoruz. hala ilk gunku gibi sıcacık konuşuyorz
sevgilimi ozledimmm
(( 1960lardaki aşkları yaşıyoruz valla
türk filmi senaryosu isteyen olursa, haberim olsun
ama kavusacas bis::deliir:: ::deliir:: ::deliir::
Asıl o dediğin aşkı biz yaşıyoruzz beaaa,seende fasülyelenme arada:cherry:
hakan kardeşimle ikinizin sevgisine yürekten alkış vetümsevenleri alla birbirinden ayırmasın:rendeer::rendeer:Arkadaşlar ben buradan Tüm Motorcu Arkadaşlarımın SEVGİLİLER GÜNÜNÜ en içten dileklerimle kutluyorum. Ayrılıklar hiç olmasın, Sevenler Bir Ömürboyu Sevgilerini Yitirmeden Sevmeye Devam Etsin, Kavuşamayanlar Biran Önce Kavuşsun..... Dünya Bütün Kötülüklerden Arınsın...İnsan gibi İnsanca yaşayalım:rendeer:
Bu vesile ile bende çok sevdiğim, saygı duyduğum, güvendiğim arkadaşım, sevgilim, herşeyim Jameika34(Hakan) SEVGİLİLER GÜNÜNÜ kutluyorum. Çünki Onu Çooook Seviyorum. İyiki varsın aşkım, iyiki seni tanımışım, iyiki hayatımdasın.....:cat:
tmm ablam ıyı geceler ellerıden optum senı cok ve cok sevıyorum İLk ve son ablamsın:rendeer:
cizirya ksım cook romantik bi sevgilin war yaaa
hayır gördün benim sevgilimi benim sevgilimden daha romantik inan bana :queen::queen::queen:![]()
yanlız yeğen oyuncak gibii yaa cook tatlı maşşaallah :rendeer:
biz bunu hep ısıra ısıra seviyoduk.. bi de kelini opuyoduk...
sora noldu?!:queen::queen:
annesi işten gelince annesini ıssırmaya başladı:mrgreen: o da sevgisini gostercek ya![]()
bi de bir bucuk yasında parka goturuyoduk bunu, parkta arkadaslarına kendini sevdirmek icin yanlarına tıpır tıpır gidiyo, aniden durup kelini uzatıyodu (eğilerek.boyu yaşıtlarından uzun).. cocuklar şaşkın şaşkın anne-babalarına bakıyolar tabi:queen:
anaam.. bebeleme vaktim gelmiş benimana beni eveeer
![]()
:queen::queen::queen::queen::queen:kesinlikle katılıyorum sana senin bebeleme vaktin gelmiş annem nerde bu senin sevgilin alsın seni artık :queen::queen::queen:
master yapıyo yagelemiyiiiiiii ki istesin
TOEFLdı GREydi PRAXISti.. ben calışıyorum şimdi uluslararası sınavlara.. sorma ayshegülüm ya(((
anaam.. şimdi uyarı gelecek bize gene''msn yokmu?'' die
![]()