morrigan hep tek yönlü düşünüyorsun ve daha bir çok kişi böyle düşünüyor orada olayı gormeden nasıl yorum yapabılıceksın sonucda suclu olan senin cocuğunda olabilir....
Arkadaş:silent:
Çocuk suçlu olamaz, her ne yaparsa yapsın:silent:
Görev bizim, sorumluluk bizim.
''Yaavv, heheheh, benim çocuğa çarpıp sakat bırakmışınız ama, çocuk işte ne bilsin, hehehe,fırlamasaymış yola...'' diyecek adamın insanlığından şüphe ederim:farao:
Bu dünyada yaklaşık 100.000 senedir aynen bugün olduğumuz gibi varız. 1 milyon yıldır da hemen hemen aynıyız. Bu tarih süreci boyunca biz hep bu yeryüzünde varolduk, yürüdük, gezdik ve o zamanlar motorlu araç yok idi. Sonradan gelmeler, kendi kurallarını koyamazlar, kural koymanın bedeli, sorumluluğu da üzerine almak ve olası yanlışlıkları düzeltmek üzere peşinen kabul etmektir:cat:
Kazasız belasız sürüşler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------
geçmiş olsun çocuğun babası fırsatçıymış biri demiştir akıllarınca bunlar zengin 14 milyarlık motora biniyor parası vardır ehliyeti yoktur bizde şahit oluruz hızlı geliyordu diye parayı kopartırız hesabındalarmış
Arkadaş
Sen de bu yorumu yapmışsın ama ben birinin bir başkasından bir şey Kaptığını anlamadım bu hikayeden? Ben mi kaçırdım acaba? konu sahibi kazaya karışan kardeşimiz cevap verirse anlarız herhalde kime ne vermiş?:silent:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------
Geçmiş olsun,çocuğu da sizi de Allah korumuş.
Bugün cezaevinde olabilirdiniz.
Kusurun kimde olduğunu tartışmak bir yana ,bunun bir kaza olduğunu motosiklet kullanan, motosiklet forumunda katılımda bulunan bazı kişiler bile kabullenemiyorsa muhataplarınız hiç kabullenemez.Ayrıca 14milyarlık bir motorla değil de 200 Tl lık mobylette le de çarpsanız buna da başka bir tepki gelebilirdi
Sizin olayınıza gelince,Şehir içi limiti 50 km fakat bu limit tamamen hiç bir tehlike olmadığı anda kullanılabilecek limittir.Yani yola yaya çıkma ihtimali varsa,bu limiti kullanamazsınız.Daha yavaş gitmek zorundaydınız.
Benim demek istediklerimi Savaş arkadaş özetlemiş:cat::cat::cat:
sorumluluktan kaçamayız. biz motorlu araç sürücüleri olarak sorumluluğu peşinen almış olmalıyız.:cat:
Çocuğu kusurlu gören arkadaşlar sadece cahilce konuşuyorlar. bBu çocuğa tabiatta beygir çarpmadı, öküz süsmedi, yılan ısırmadı. Motosikletli bir kardeşimiz çarptı- kazaydı. Farketmez sorumlu biz sürücüleriz.:cat: