Arkadaş
Kornaya basmak tam tersi şeylere neden olabiliyor. özellikle çocuklarda ve ya bebelerde, panik ile bir taraf doğru koşma isteği uyandırabiliyor:silent: söylediğin her zaman ve her yerde doğru değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------
heeee iyiymiş Allah bağışlasın .. bende 1 tane büyütüm 8 yaşında şimdi ellerinden öper , karşıdan karşıya geçmeyi biliyor ... saat kaça kadar hangi mıntıkada oynayabileceğini biliyor , bisiklete nasıl bineceğini biliyor vs vs vs vs ... bunlar ona telepati yoluyla öğretilmedi !!!! Ben ve annesi öğrettik ... bizim çocuk 21.30 da dışarıda olamaz , ve karşıdan karşıya geçmesi gereken bir mekanda yanlız olamaz :wiinkk: ... Allah korusun bir kötü olay olduktan sonra çocuktu , haklıydı haksızdı anlamı yok !!!! Onun için önceden işi sağlam yapmak lazım !!!!
Yine hocadan ... hocaya demişler neden çocuğu dövüyorsun , demişki testiyi kırdıktan sonra dövsen neye yarar ?? Suç elbette çocukta değil ama ana baba olayın baş aktörü !!!!!!!
Ha bu arada bu sadece benim çocuk.... 2 tanede yeğen var büyük olan 6 , onun küçüğü 5 yaşında onlarda aynı özelliklere sahipler
Arkadaş
Derdim oraya buraya vurmak değil elbette.
işallah benimki de 8 ine geldiğnde her konuya hakim olur

Ebeveynlere sorumluluk düşmediğini iddia etmek asla değil.
Bir noktayı sivrilterek motorcu kardeşlerime amman dikkat demek!!
Bu topiğin sahibi kardeşimiz elinden geleni yapmış, insanlıkk adına takdiri şayandır:rendeer:
Bana, kadıköy de adam çarptı yaav:mrgreen: yıktı beni yere, motorun ora bura kırıldı:farao:
Adam? kaçtı gitti, ben manda mayısı gibi kaldıydım asfaltta:mrgreen:
Hızım 2 km/h bile diğildi ama,herifçioğlunun kot pantolonunun cebini görebildim en fazla

arkasından bakarak
Bu arada şunu demek istemekteyim. ailesinden yeterli eğitimi alamış bebe, ölsün gitsin mi? yani, KAZA denen şeyde motorcular, motorlu araç sürücüleri muaf mı her türlü irdelemeden, soruşturmadan?
E-5 de trafik sıkışık, sol şeridin boşluğundan giden motorcu, kendi hatası ile bir arabaya sürttü. ayna düştü, kırıldı. otomobil sürücüsü ne olduğunu bile anlamaışken, sinirlendi ve aracın aynasını yumruk ile kırdı:silent: Yoluna devam etti.:silent: Otomobil sürücüsünün ailesi arabada idi çocukları ile. sadece 500 metre sonra bir baktımki motorcu arkadaş, şehirlererası çılışan bir otobüse arkadan çarpmış ve yerde yatıyor:silent: Bu vakayı sitemize üye arkadaşlardan gören dahil olan var!
Belki gereksiz bir örnekleme oldu ama sen ben dahil, neler yaptığımızı biliriz motorla: Bu yüzden, ben yine de inatla kusuru motosikletçi arkadaşta bulmaya devam edeceğim
Kazasız belasız sürüşler