14 Mayis Yalova-cinarcik-esenkoy Gezisi

program netlık kazanıyor....

Arkadaslar meraba..

Bıraz ıstısareden sonra program bulusma yerı ve hareket noktamızı belırledık.. Buna gore

Bulusma Noktası: Maltepe KAPET
Bulusma Saatı : Bu Pazar Saat : 8,30
Pendıge hareket Saatı: Saat : 8,45
Pendıkten ferıbota bınıs saati Saat : 9,30
Yalova MT ıle bulusma Saat : 10,15 (yalova)

Maltepe KAPET E-5 uzerınde buyuk bır petrol gozden kacırılması mumkun olmayan bır nokta..

Katılım Lıstemız de su sekılde baslatmıs bulunuyoruz..

1-TRADER
2-RUZGARIN OGLU + 1
3-KALDERA (ASYA)
4-CUK-O (AVRUPA)
5-DEMONICDREAMS (AVRUPA)
6-MCGYVER (ASYA)
7-GUROLCBR125 (ASYA)
8-TEASER
9-HPOYRAZ
10-...

Yalova dan Goksel Arkadasımız da Yalova MT lıstesını guncelleyecek...

Selamlar

selam arkadaşlar yeni fz6 fazer aldın daha 3000 km de sorunum arka disk ve baltada:disk a şırı derecede isınıyor bu konu hakkın da bilgisi olan varsa ve bana cevap yazarsa çok memnun olacağım şimdide teşekkürler.

Tamam işte kesinleştiğine göre program herkes proğramını ona göre yapsın derim ben arkadaşlar.
Sakın kimse uyuyup kalmasın.:mrgreen:
Avrupadan gelecek arkadaşlar buluşma noktanızı saatinizi ayarlayın derim.:wiinkk:

erkan2007' Alıntı:
selam arkadaşlar yeni fz6 fazer aldın daha 3000 km de sorunum arka disk ve baltada:disk a şırı derecede isınıyor bu konu hakkın da bilgisi olan varsa ve bana cevap yazarsa çok memnun olacağım şimdide teşekkürler.

Erkan hocam yanlıs topıge yazmıssın sanırım burda fazer ı olan yok walla:)

pazar gunu hava durumu:)

avrupadan gelıpde maltepedekı bulusma noktasını bulamayacak arkadaslar olursa ben onları toplandıkları bıryerden alıp getırebılırım.
selamlar

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar;
o zaman beni maltepede beklemeyin ben sizi saat 9:00 gibi pendik iskelesinde karşılarım motorumun rengi kırmızıdır. Görüşmek üzere...

gurolcbr125' Alıntı:
arkadaşlar;
o zaman beni maltepede beklemeyin ben sizi saat 9:00 gibi pendik iskelesinde karşılarım motorumun rengi kırmızıdır. Görüşmek üzere...
,

tamamdır hocam

benım cep 0532 2515952 yanına yazıver..

selamlar

arkadaşlar benimde maltepeye gelmeme gerek yok.gurolcbr ile pendikte olurum bende saat 9 da..

tamam o zaman karsıdan gelecek olanlar kımler... sadece muratla ıkımız mı varız yoksa maltepede bulusucak:)

Arkadaşlar, ben gelemeyeceğim ancak şunu söyliyim. Bilmeden konuşmayalım lütfen. Kalın karakter ile yazıyorum. Eskihisar'dan Topçular'a giden feribot artçı martçı hepsi dahil 4 YTL 'dir. İnatla değil diyecekseniz üşenmem feribotun oraya gider fotoğrafını çeker gelirim. Her gün gittiğim yer Eskihisar. Gözünüzü seveyim polemik yapmayın.

cenkmenderes' Alıntı:
Arkadaşlar, ben gelemeyeceğim ancak şunu söyliyim. Bilmeden konuşmayalım lütfen. Kalın karakter ile yazıyorum. Eskihisar'dan Topçular'a giden feribot artçı martçı hepsi dahil 4 YTL 'dir. İnatla değil diyecekseniz üşenmem feribotun oraya gider fotoğrafını çeker gelirim. Her gün gittiğim yer Eskihisar. Gözünüzü seveyim polemik yapmayın.

ıstersenız bu aksam goruslerınızı belırtın programı degıstırısz. ben bugun gebzeye gıttım geldım cok bır mesafe sayılmaz yanı..

arkadaşlar büyükcekmece olcam ben özür başka zaman inşallah tşk hoşcakalın

cenkmenderes' Alıntı:
Dostum Cenk ya gerçekten merak ettim yarın sabah bi gidip fotoğrafını çeksene Eskihisardaki arabalı vapur fiyat listesinin bizde ona göre hareket edelim.Çok merak ettimde.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ben de gelmek isterdim ama arka fren pedalını kaldırıma taktım:cherry:
yarın servise götürücem bişey yoksa gelirim.
bu arada pazar günü motogp Çin'de, Türkiye saatiyle kaçta acaba, izleyebilsek iyi olurdu.

arkadaşlar görüşelim ben icetoo nun arkadaşıyım irtibatı onunla kurarsınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar