Rüzgarınoğlu' Alıntı:
kaldera abicim yol güzergahını sen tanıyorsun anladığım kadarıyla bize biraz aydınlatıcı bilgi verirsen.Ayrıca Yalovalı arkadaşlar sizde güzergah hakkında bilgi verin lütfen Yalova-Esenköy arası hakkında.Gittiğimiz yerde ve gidiş güzergahı üzerinde yapılabilecek olan aktiviteleri Trader yazmış ancak sizlerinde fikrini bekliyoruz.
sevgili dostum
Esenköy,Yalova İli,Çınarcık İlçesine bağlı Batısında Armutlu ilçesi sınırında bulunan Çalıderesi, doğusunda Şenköy sınırında bulunan Engere mevkii, kuzeyinde Marmara denizi ve güneyinde samanlı dağları ile çevrilidir.İlçeye uzaklığı 15 km olan Esenköy’ün Yalova İline uzaklığı 32 km’dir. 10 km’lik bir sahil şeridine sahip olan Esenköy Marmara’nın en güzel tatil Beldelerinden biridir
yalovadan sonra yol güzergahı sık virajlı doğa olarak çok güzel bir yoldur.ancak oradaki aktiviteden cok bilgim yok................................. yalnız pendik ten 08 15 feribotu daha uygun gibi sanki. ücreti ise motorlar için 11 ytl------- eskihisardan 4 ytl buna bir karar verelim
gurolteke' Alıntı:
arkdaşlar bende gelebilirmiyim geziye ama hiç birinizi tanımıyorum vede bende ehliyet yok sorun olurmu benide aranıza alırmısınız bendede cbr125 var şimdiye kadar hiç yoplu motor gezisine katılmadım ama güzel olacagını düşünüyorum toplanma yerinizi vede güzergahı sölerseniz gezinize katılmak istiyorum.pendik ile tuzla arasında oturuyorum.
arkadaşım takip et topiği hareket zamanı belli olacaktır.pendikten feribot sana uygundur.bekleriz..
katılım listesini bir netleştirelim arkadaşlar..
buluşma yeri ve saati pendik feribot iskelesi olsunmu saat 08-00 08-15 feribotuna binmek için önce buna bir karar verelim pendikmi----eskihisarmı?
yalovalı arkadaşlar da kendilerini eklesin buraya....
1)KALDERA
2)CUK-O
3)DEMONICDREAMS
4)TRADER
5)MCGYVER
6)RÜZGARIN OĞLU
7)GUROLTEKE
8)
9)