14 mayıs büyükçekmece sahil gezisine herkezi bekliyoruz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ergin bu tayfayı direk sapancaya getir :)

gümüş600f' Alıntı:
selam millet artık nete girip bişeyler yazamıycam çünki işten ayrıldım bugün son rütuşları yapıyorum işlerimi devrediyorum pazar günü görüşmek üzere hoşçakalın
ömer hayırlısı olsun umarım kısa zamanda işinin başında olursun:cat: cuma akşamoı mekana gidicez son kontrol için gelirsen seviniriz..

terör 600f ve abisi değil.... 600f+1 abisi +1.....dün mesaj çektim dostum cevap gelmedi...

gümüş600f' Alıntı:
selam millet artık nete girip bişeyler yazamıycam çünki işten ayrıldım bugün son rütuşları yapıyorum işlerimi devrediyorum pazar günü görüşmek üzere hoşçakalın
Kardeş hayırlı olsun..Gönlünce olsun herşey.

Teror Cuma saat kaçta ordasınız??

Son düzenleme:
necdet' Alıntı:
arkadaşlar leventten veyea mecidiyeköyden giden arkadaşların dikkatine!
bir yer ve kalkış saatı belirleyelim beraber gidelim çobançeşmesine:mrgreen:

levet tarafında gene BP olur mecidiyeköyde eski otobus duragı (köpru altı) var orası hem geniş hemde oradan E 5 cıkabiliriz.. derim ben yinede coğunluğa uyarım...:)
yavaş yavaş saat 10 gibi oradan hareket edelim 11 de opette oluruz

tunoka' Alıntı:
Kardeş hayırlı olsun..Gönlünce olsun herşey.

Teror Cuma saat kaçta ordasınız??
abi akşam 20:00 de bizim kent köprü altındaki dürümcünün yanında buluşalım ordan gidelim diyorum uygunsa.
600fhemen düzeltiyorum abi kusura bakmayın burada biraz yoğunum o yüzden pek mesajlara bakamıdım
:rendeer:

yaw tunoka abi o kadar met ettinki pazarı bekleyemeyeceğim. cuma akşamı bende gelmek istiyom....:salut: saat için bilgi bekliyorum haberinis olsun...:queen:

ergin orası ters kalır beykentte shell benzin istanyonu var yanında kiler var oraya gel benzinlikte ol ben alırım seni (serhat)20:00 uygun orada görüşürüz ben şirketin arabasıyla geliyorum

Kartal23' Alıntı:
yaw tunoka abi o kadar met ettinki pazarı bekleyemeyeceğim. cuma akşamı bende gelmek istiyom....:salut: saat için bilgi bekliyorum haberinis olsun...:queen:
(Mekanımız kardeş ama hak ediyor methiyeyi).Bence gündüz gözü ile görmekte fayda var..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
vedat kardeş mecidiyeköy köprü altı uygundur hem direk e5 çıkarız ben senin
egsoz sesinden bulurum:mrgreen: başka gelen varsa mecidiyeköy eski otobüs durağı(köprü altı)kalkış saatı 10.00iyidir bencede

ÖNENLİ AÇIKLAMA:Arkadaşlar,abiler bu düzenlemiş olduğumuz organizasyonla ilgili ufak bir açıklama yapmak istiyorum söz konusu aktivite benim şahsıma düzenlenmiş değildir sadece fikir benden çıkmış geri kalan yer ayarlama ulaşım ve pazarlık 600f nicki arkadaşımız suat ve sevgili abisi ferhat abi tarafından ayarlanmıştır ben sadece yanlarında bulunmuş ve fikir vermişimdir bu hususta lütfen teşekkür ve şikayetlerinizi sadece şahsıma yapmayınız topic açtığımızda bu gezinin ilk olduğunu belirmiştim eğer bu zaman zarfına kadar birilerini bilmeyerek ve istemeyerek kırdıysam şahsım adına özür diler yaptıkları yardımlardan dolayı 600f ve abisine çok teşekkür ederim ilginizden dolayı ayrıca sizlere teşükkür ederim:rendeer:
unutmadan o gün bizimle birlikte bizden desteğini esirgemeyen gümüş600f ve görkem arkadaşımızada şükranlarımı iletiyorum:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teror' Alıntı:
katılımcı listesi
1-teror +1
2-gümüş600f +1
3-600f ve abisi
4-tunoka +1(yengeye hörmetler)
5-kartal23
6-ckabil
7-musturaki+1
8-destinyofrock
9-futureshock
10-vedat kaya (işi olmazsa gelecek)
11-demgah
12-gurzan
13-boldriver
14-roadcarver+1
15-Antika
16-bu numara beni bozar :)
17-..nemesis RR
18-necdet
19-zipir
20-drogheda
21-kazkesmez+1ve 4 arkadaşı
22-hunter2+5
23-fotocu(senide ekledim istersen gel)
arkadaşlar aralarda listeye yazmadığım kişiler olursa lütfen uyarın!!

16 ugursuz rakamım :)

tunoka' Alıntı:
(Mekanımız kardeş ama hak ediyor methiyeyi).Bence gündüz gözü ile görmekte fayda var..

abi saat 8 çok güzel. hem güneşin batışını da izleriz. ben foto.mak. getiririm. siteye ekleriz... tabi bu arada elimisdede çayımız keyf yaparaıs azıcık...:wiinkk: :wiinkk:

Sevgili teror ve 600F+abisi..Yapılan tüm aktiviteler kimsenin şahsına münhasır olamaz zaten,fikir ortaya atılır destek görür ve yardımlaşarak organize edilir kimsenin bu ve bunun gibi organizasyonu yaptıgı için veya ön ayak oldugu için herhangi bir menfaat beklentisi olamıyacağı gibi sorumluluktan kaçma gibi bir lüksüde olamaz kime ne görev verilirse herkes elinden geldigi kadar yapmaya çalışır.Bunu isimlendirmek yada afişe etmek çabasında olmak isteyenler olacagını zannetmiyorum...Başarı yada başarısızlık hepimizin yani motosiklet.net üyelerinindir...:)

gümüş600f' Alıntı:
eyvallah motorcu kardeşlerim dediğiniz gibi herşeyin hayırlısı inşallah yapacağım yeni işle ilgili sıkıntıya düşüp motorumu satmak zorunda kalmam:pale:
Sevgili kardeş başını dik tut sahip oldukların zaten yanında ulaşmak istediğin hedefe odaklan,motorunu inşallah satarsın ama daha iyi ve yenisini almak için..:)

Son düzenleme:

Arkadaşlar bir önerim var neden başlığımızı 1.B.çekmece gezisi olarak düzeltmiyoruz gelenekselleştirmek adına bir adım atmış olabiliriz diye düşünüyorum...:cat:

abi denedim ama beceremedim başlığı değiştirmeyi::gozluk:: ::uzgunum:
evet yeni gelen arkadaşlar toplanma yerlerini göremeyenler için tekrarşıyoruz

saat:11:00 Çobançeşme E-5 yanındaki opet benzin istasyonunda 600fnickli arkadaşımız suat sizi orada bekleyecek.
12:00 de Beylikdüzü araç muayene istasyonunda toplanılacak.
13:00 gibide cafede olunacak bu konuyu tekrarlamakta fayda var:cat:

teror
dostum meteorolojinin sayfasına bir göz ucuyla baktım perşembe ve cuma yağmur görünüyor... fakat cumartesi pazar hava açık...

meteorolojinin sayfasına da güven olmaz ama... eğer yağmur yağarsa cuma benim gelmem suya düşer.. ben kağıthanede çalışıyorum. servis E-5 i kullanıyo ve trafik olacağını düşünerekten işallah yağmur yağmaz erkenden eve gelirim ve aranıza katılırım 8 de...:cat:

Beylikdüzü araç muayene istasyonu bauhouse un 50 metre ilersinde.eklemek istedim hani belki bilmeyen vardır diye :silent:

ayrıca sabah 8 de meteor.gov.tr yağmurlu olucak diodu bugün için.HAVADA BULUT YOOK :queen:

Son düzenleme:
Kartal23 abi bende esenyurttayım sen neresindesin, buluşalım mı ne dersin? Arkadaşlar o dediğiniz yeri bende biliyorum manzara güzel, denize sıfır, biz orada çay demleyip güneşin batışını izlemiştik, Ybrmi yeni aldım bahçeşehirde işe gidip geliyorum acaba bende 1.B.Çekmece gezisine gelsem şoförlüğümle sorun olurmu? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar