ömer hayırlısı olsun umarım kısa zamanda işinin başında olursun:cat: cuma akşamoı mekana gidicez son kontrol için gelirsen seviniriz..gümüş600f' Alıntı:selam millet artık nete girip bişeyler yazamıycam çünki işten ayrıldım bugün son rütuşları yapıyorum işlerimi devrediyorum pazar günü görüşmek üzere hoşçakalın
Kardeş hayırlı olsun..Gönlünce olsun herşey.gümüş600f' Alıntı:selam millet artık nete girip bişeyler yazamıycam çünki işten ayrıldım bugün son rütuşları yapıyorum işlerimi devrediyorum pazar günü görüşmek üzere hoşçakalın
necdet' Alıntı:arkadaşlar leventten veyea mecidiyeköyden giden arkadaşların dikkatine!
bir yer ve kalkış saatı belirleyelim beraber gidelim çobançeşmesine:mrgreen:
abi akşam 20:00 de bizim kent köprü altındaki dürümcünün yanında buluşalım ordan gidelim diyorum uygunsa.tunoka' Alıntı:Kardeş hayırlı olsun..Gönlünce olsun herşey.
Teror Cuma saat kaçta ordasınız??
(Mekanımız kardeş ama hak ediyor methiyeyi).Bence gündüz gözü ile görmekte fayda var..Kartal23' Alıntı:yaw tunoka abi o kadar met ettinki pazarı bekleyemeyeceğim. cuma akşamı bende gelmek istiyom....:salut: saat için bilgi bekliyorum haberinis olsun...:queen:
teror' Alıntı:katılımcı listesi
1-teror +1
2-gümüş600f +1
3-600f ve abisi
4-tunoka +1(yengeye hörmetler)
5-kartal23
6-ckabil
7-musturaki+1
8-destinyofrock
9-futureshock
10-vedat kaya (işi olmazsa gelecek)
11-demgah
12-gurzan
13-boldriver
14-roadcarver+1
15-Antika
16-bu numara beni bozar
17-..nemesis RR
18-necdet
19-zipir
20-drogheda
21-kazkesmez+1ve 4 arkadaşı
22-hunter2+5
23-fotocu(senide ekledim istersen gel)
arkadaşlar aralarda listeye yazmadığım kişiler olursa lütfen uyarın!!
tunoka' Alıntı:(Mekanımız kardeş ama hak ediyor methiyeyi).Bence gündüz gözü ile görmekte fayda var..
Sevgili kardeş başını dik tut sahip oldukların zaten yanında ulaşmak istediğin hedefe odaklan,motorunu inşallah satarsın ama daha iyi ve yenisini almak için..gümüş600f' Alıntı:eyvallah motorcu kardeşlerim dediğiniz gibi herşeyin hayırlısı inşallah yapacağım yeni işle ilgili sıkıntıya düşüp motorumu satmak zorunda kalmamale: