umarım destinyofrock arkadaşım oğlumu getiriyorum diye böyle bir taşlama yapmamıştır destinyofrock´isimli üyeden Alıntı
öyle bir şey olucağını sanmam istdediğini getirebilirsin bunu yeri gören herkez söylüyor benim çocuğum olsa bende getirirdim selçuk birlikte oynatırdık valla:cat: :rendeer:roadcarver' Alıntı:umarım destinyofrock arkadaşım oğlumu getiriyorum diye böyle bir taşlama yapmamıştır destinyofrock´isimli üyeden Alıntı
destinyofrock' Alıntı:Gitme gitmeişe
:queen: ben gelcem ama sonradan ok mi 5 aylık kardeşimi getirim mi altını alıp mama veririz
hhahahhaah:queen:
listeye ekledim pazar günü görüşürüz:cat:ABZAH' Alıntı:Merhaba,
büyük ihtimalle ben de oradayım.beni de listeye ekleyebilir misiniz?
arkadaşım senide listeye ekliyorum yanına belki diye not düşüyorum :cat:carlos' Alıntı:insallah şehir dısında olmassam bende gelıom bende çekmeciliyim =)
carlos' Alıntı:insallah şehir dısında olmassam bende gelıom bende çekmeciliyim =)
vedat dostum buluşmadan sonra siz artık cbr 600f clup kurarsınız 600f nickli dostum suat gümüş600f nicki dostum ömer ve bir iki kişide daha var pazar günü karşımıza dizilip nispette yaparsınız sizvedat kaya' Alıntı:yaa sonra cıkarsın şehir dışına gel bak ne haberler var...:silent: :mrgreen:
AnTiKa' Alıntı:slm arkadaşlar hecan dorukta AnTiKa motorumla hazırlandım ben kartal 23 sen esenyurdun içindensin galiba sana komşu olcam yakındayahu 150 lik motorum var yetermi gidermi bilmem ama gecen gün büyükcekmeye gittim geldim gezdim az güzeldi valla ama yakında büyük motor alcam tam motorcu olcam yani
hoşcakalın bakım şimdilik paii