14.Haziran.2025 Kardeşim Memcoş48 ile Honda ortamlarında cirit atmamız

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Değerli arkadaşlar Instagram'da kadın kız harici bir şey takip etmediğimden ikamet ettiğim il olan güzel İzmir'deki motosiklete dair etkinlikleri hep atlıyor, hep en geç ben öğreniyorum. Bu haftasonu Honda'nın test amaçlı "Motosiklet Günlükleri" diye bir aktivitesi varmış. Sağ olsun, kadim dostum Memcoş48 kardeşim hafta içi beni konuya uyandırdı da ben de merak ettiğim bazı motorları test etmek için randevu oluşturdum. Bugün 17:30'a Transalp 750, yarın da 16:30'a Nt 1100 Dct randevusu oluşturdum. Memcoş48 kardeşim de bugün 17:30 aynı saate Cb 650R randevusu oluşturmuş, yarın da 17:00'ye Nt 1100 Dct.

Velhasıl deli dürtmüş gibi öğlene doğru biz Sasalı tabiat parkı civarında Honda'nın mekana giriş yaptık. Motorları park ettik ve baktık dibimizde Deneme tahtası - Erkin Yeşil, Memcoş48'in sosyal medya üzerinden daha önce onunla muhabbeti varmış ama ben ilk defa tanıştım. Kendisi yakın zamanda Nt 1100 Dct satın almış. Biz de makara kukara olsun diye Erkin ile beraber oturduk, biz sorduk o yanıtladı. Bir vlogger olarak çok iyi niyetli, çok terbiyeli, çok kibar ve çok mütevazi biriydi. Ben de bir gün sonra Nt 1100 Dct süreceğimi ama Dct ne , nasıldır bilmediğimi, bu motorun nasıl çalıştığını sordum. Adam, üşenmedi, kalktı yerinden ve motorun başında bana eğitim verdi, modları anlattı, dikkat etmem gereken konuları söyledi. Ben bu Erkin Yeşil'i çok sevdim. Tam muhabbet adamı. Aynı etkinlikte yine Motosiklet İstasyonu Mustafa, Kolaçan Mevlüt ve de Motopark tv Tolga da vardı, bu 3 arkadaş fazla hareketli ve fırlamaydı, ben çok hoşlaşmadım.

Öğlen yemek yemek için benim önceden bildiğim Kaklıç Kasabında yarım ekmek döner+yarım ekmek köfte (bol soğanlı) gömdük, valla epey güzeldi, yolu Sasalı'ya düşen mutlaka Kaklıç Kasabı'na uğrasın.

16:00'da Honda Dio ile yavaş sürme yarışması yapılacaktı ve 30 senedir skuter sürmeyen ben ile skutere benden daha fazla hakim olan Memcoş48 adlarımızı yazdırdık. Amk Dio'su kadar sıkıntılı motoru hayatımda ne gördüm ne de kullandım. Dengesi bir garip, freni yere yapıştırıyor, gaz versen tepkisi bir Kawa değil. Velhasıl ben ilk yarışmada patates oldum , kaybettim ama Memcoş48 kardeşim 20 sürücünün katıldığı yarışmada 3 sürücüyü yavaş sürüşte pert ederek yarı finale kadar yükseldi ama talihsiz bir hareketle kaybederek 4. oldu.

17:30'da Transalp 750'yi deneme şansı buldum. Motor çok konforlu ve çok rahat, ben bununla bir çıktım mı aynı gün 1500 km yaparım, o derece rahat. Virajı ve dönüşü harika, hayatımda ilk kullandığım 21 inch jantlı motordu ve bu kadar güzel viraj almasına şaşırdım. Lakin motor biraz titriyordu, 4000 devir üstü titreşim rahatsız etmeye başlıyordu, debriyajı aşırı yumuşaktı, bir de modlara hakim olmadığımdan motor bana biraz kuvvetsiz geldi. Artık nasıl bir mod kullanılmışsa benim 150k km'deki Er6F bu motorun içinden geçer. Transalp'i yine de beğendim, tam bir uzun yol motoru ama bir Kawasaki değil.

Sonrasında bizim mekana gelerek bira açtık ve kardeşim Memcoş48 ile bol bol makara kukara yaptık. Yarın yine mekana gidip ikimiz de Nt 1100 Dct'yi deneyeceğiz. Hayırlara karşı, bakalım nasıl olacak. Bir sitemim de İzmir sürücülerine, etkinlik çok boştu. İstanbuldaki Yamaha Mt Tour aktivitelerine katılmış biri olarak katılım epey azdı.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Güzel bir etkinlik olmuş 👍
Keyifinizin daim olmasını diliyorum Kaan ve Memcoş.
Erkin'le karşılaşmanız ayrı güzel olmuş.
Yarın Erkin'le tekrar görüşürseniz lütfen çok selamımı iletin. 🙏

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
memcos un oturduğu africa adv ye bakın yaa.
işte motor gibi motor.

gs killer diye boşuna demiyolar.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Değerli arkadaşlar Instagram'da kadın kız harici bir şey takip etmediğimden ikamet ettiğim il olan güzel İzmir'deki motosiklete dair etkinlikleri hep atlıyor, hep en geç ben öğreniyorum. Bu haftasonu Honda'nın test amaçlı "Motosiklet Günlükleri" diye bir aktivitesi varmış. Sağ olsun, kadim dostum Memcoş48 kardeşim hafta içi beni konuya uyandırdı da ben de merak ettiğim bazı motorları test etmek için randevu oluşturdum. Bugün 17:30'a Transalp 750, yarın da 16:30'a Nt 1100 Dct randevusu oluşturdum. Memcoş48 kardeşim de bugün 17:30 aynı saate Cb 650R randevusu oluşturmuş, yarın da 17:00'ye Nt 1100 Dct.

Velhasıl deli dürtmüş gibi öğlene doğru biz Sasalı tabiat parkı civarında Honda'nın mekana giriş yaptık. Motorları park ettik ve baktık dibimizde Deneme tahtası - Erkin Yeşil, Memcoş48'in sosyal medya üzerinden daha önce onunla muhabbeti varmış ama ben ilk defa tanıştım. Kendisi yakın zamanda Nt 1100 Dct satın almış. Biz de makara kukara olsun diye Erkin ile beraber oturduk, biz sorduk o yanıtladı. Bir vlogger olarak çok iyi niyetli, çok terbiyeli, çok kibar ve çok mütevazi biriydi. Ben de bir gün sonra Nt 1100 Dct süreceğimi ama Dct ne , nasıldır bilmediğimi, bu motorun nasıl çalıştığını sordum. Adam, üşenmedi, kalktı yerinden ve motorun başında bana eğitim verdi, modları anlattı, dikkat etmem gereken konuları söyledi. Ben bu Erkin Yeşil'i çok sevdim. Tam muhabbet adamı. Aynı etkinlikte yine Motosiklet İstasyonu Mustafa, Kolaçan Mevlüt ve de Motopark tv Tolga da vardı, bu 3 arkadaş fazla hareketli ve fırlamaydı, ben çok hoşlaşmadım.

Öğlen yemek yemek için benim önceden bildiğim Kaklıç Kasabında yarım ekmek döner+yarım ekmek köfte (bol soğanlı) gömdük, valla epey güzeldi, yolu Sasalı'ya düşen mutlaka Kaklıç Kasabı'na uğrasın.

16:00'da Honda Dio ile yavaş sürme yarışması yapılacaktı ve 30 senedir skuter sürmeyen ben ile skutere benden daha fazla hakim olan Memcoş48 adlarımızı yazdırdık. Amk Dio'su kadar sıkıntılı motoru hayatımda ne gördüm ne de kullandım. Dengesi bir garip, freni yere yapıştırıyor, gaz versen tepkisi bir Kawa değil. Velhasıl ben ilk yarışmada patates oldum , kaybettim ama Memcoş48 kardeşim 20 sürücünün katıldığı yarışmada 3 sürücüyü yavaş sürüşte pert ederek yarı finale kadar yükseldi ama talihsiz bir hareketle kaybederek 4. oldu.

17:30'da Transalp 750'yi deneme şansı buldum. Motor çok konforlu ve çok rahat, ben bununla bir çıktım mı 1500 km yaparım, o derece rahat. Virajı ve dönüşü harika, hayatımda ilk kullandığım 21 inch jantlı motordu ve bu kadar güzel viraj almasına şaşırdım. Lakin motor biraz titriyordu, 4000 devir üstü titreşim rahatsız etmeye başlıyordu, debriyajı aşırı yumuşaktı, bir de modlara hakim olmadığımdan motor bana biraz kuvvetsiz geldi. Artık nasıl bir mod kullanılmışsa benim 150k km'deki Er6F bu motorun içinden geçer. Transalp'i yine de beğendim, tam bir uzun yol motoru ama bir Kawasaki değil.

Sonrasında bizim mekana gelerek bira açtık ve kardeşim Memcoş48 ile bol bol makara kukara yaptık. Yarın yine mekana gidip ikimiz de Nt 1100 Dct'yi deneyeceğiz. Hayırlara karşı, bakalım nasıl olacak.

Çok keyifli bir gündü sevgili Dostum, uzun zamandır böyle güzel vakit geçirmemiştim. Hayatımda ilk defa bir test sürüşü etkinliğine katıldım. İlk defa bir dört silindir bir motor sürdüm. Alet güzel gidiyor ama bana rahatsız geldi oturuş pozisyonu olsun, dımdızlak ön tarafı olsun üstünden düşecekmiş gibi geldi😂 Dunlop lastikler de tırttı güven vermedi hiç bana. Kısacası sevemedim, bedava verseler alasım yok.🫣 Bir de 120 sonrası alttan iyi blr titreşim geliyor makinada. Deneme tahtası Erkin üstad hakkında söylediklerinin her kelimesine katılıyorum gerçekten on numara bir beyefendiymiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

memcos un oturduğu africa adv ye bakın yaa.
işte motor gibi motor.

gs killer diye boşuna demiyolar.
Yarın boşluk olursa zorlayacağım AT için. Belki test ederim.

Teşekkürler Üstadım, selamını mutlaka ileteceğim. Saygılar.

Selamlar sevgiler.
Sağolasın Üstadım, saygılar

Son düzenleme:
Motosikleti
CB750A
Yetkili servisi yükseliş olduğu sürece katılmaya lüzum yok.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Süpersiniz gençler.

Bugün de diğer motorları test edin de biz de feyz kapalım.

Gs killer Africa Twin test sürüşünü dört gözle bekliyoruz.

Test sürüşü bahane, iki lafın belini kırıp yemekleri gömmek şahane. 🤟 😋

@Memcoş48 @tommygun

Eyvallah Hocam, sağolasın. Africa süremiyoruz boşluk bulamadık. Nt1100 Dct'ye kayıt yaptırmıştık. Günde bir motordan fazla teste izin vermiyorlar artık başka bir zaman deneyeceğiz. Selamlar

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sıtkı Abi selamını ilettik, o da sana çok selam söyledi.

Transalp görüşlerinizi de sormak isterim.
Çok rahat, virajda harika yatırdım, her şeyi yerli yerinde. Biraz titreşim hissettim. Ben normal modda kullanmışım, o nedenle bana çok performanslı gelmedi. Spor modda daha iyi uzayacaktır.

Gs killer Africa Twin test sürüşünü dört gözle bekliyoruz.
Nt 1100 Dct kullandım. Normal modda değil de S2 modunda kullandım. Ben Dct'yi çok sevemedim. Motor güzel ama Dct benlik bir teknoloji değil.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sıtkı Abi selamını ilettik, o da sana çok selam söyledi.

Çok rahat, virajda harika yatırdım, her şeyi yerli yerinde. Biraz titreşim hissettim. Ben normal modda kullanmışım, o nedenle bana çok performanslı gelmedi. Spor modda daha iyi uzayacaktır.

Nt 1100 Dct kullandım. Normal modda değil de S2 modunda kullandım. Ben Dct'yi çok sevemedim. Motor güzel ama Dct benlik bir teknoloji değil.
dct kadar yaşlanmamışsınız tebrikler

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
dct kadar yaşlanmamışsınız tebrikler
Yok konuyu yaşlılık ya da hımbıllığa bağlamayacağım. Örneğin 60 ile gidiyorsun 4. vitese atıyor motor. Sonra gaz açıyorsun 110-120, motor 2. vitesten 3'e atıyor. Alışmak lazım, ben alışamadım. Benden sonra Memcoş48 S3 modunda kullanmış, o bana göre daha memnun ayrıldı testten. Ha bir de motor çok güzel viraj alıyor, destroyer gibi.

Son düzenleme:
Yok konuyu yaşlılık ya da hımbıllığa bağlamayacağım. Örneğin 60 ile gidiyorsun 4. vitese atıyor motor. Sonra gaz açıyorsun 110-120, motor 2. vitesten 3'e atıyor. Alışmak lazım, ben alışamadım. Benden sonra Memcoş48 S3 modunda kullanmış, o bana göre daha memnun ayrıldı testten. Ha bir de motor çok güzel viraj alıyor, destroyer gibi.

Tommy bununla günde 2000 km gidersin belkide , yakışmış 😉

Valla gidilir. Lakin bu motorun hakkı 4 silindirmiş bence.

Abi bi arkadaşta taşıtmatik var dün deponu fulleyelim dedi, benim aklıma takıldı onun taşıtmatiğiyle benim motora yakıt alınırmı? Öyle oluyormu, pompacılara taşıtmatik anahtarlığı uzatınca plakaya bakmadan okutup dolduruyormuş?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar