Saat olayında neye karar verildi şimdi? Son mesajlarda çarşı biraz karıştı, ama bence o kadar erken buluşmak mantıklı değil. Sabah 8.00 da sirkeci denmiş mesela ee sirkeciye yarım saat uzaklıktaki adam ne yapcak mesela? Kalk hazırlan giyin yola çık, motorlar genelde rodajlı fazla basma vs. vs.
8.30 Sirkeci 9.30 Harem bence mantıklıydı, birkaç önerim var;
1. Hareme yakın olan ve "ben kesin tam zamanında gelirim şaşmam" diyen biri anadolu buluşma lideri olsun
2. Aynı şey sirkeci içinde geçerli
3. Bu şahıslar telefon numaralarını versinler ve Sirkeci Harem kim nereye gelecekse bu şahıslara isim yazdırsınlar.
4. Buluşma liderleri anadolu ve avrupa olarak iki ayrı mesaj atıp liste versinler ve yazdıkları liste o günde ellerinde olsun, son anda yetişenler geç kalanlar filan haberleşme olur bir kişi için ben beklerim şahsen yolda ise
5. Yolu kim en iyi biliyor? Gruba liderlik kim yapacak? Bunları kararlaştıralım
Not: Benim maymun dün bir iğne yedi baya iyiydi inşallah tam olarak iyileşirse pazar sabahı gelmeyi çok istiyorum eşimle beraber, bu arada ben Avrupa yakasında oloduğum halde Hareme gelicem eğer gelirsem. Çünkü sirkeciye gitmekden daha mantıklı benim için. Köprüden geçmemek için bir nedende yok :bounce:
Aksilik çıkmaz inşallah :flower: