14 Agustos Pazar Gun Istanbuldan Sile-Agva ya Tanisma Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
18:00 gibi dönüş yoluna koyulsak 20:00 gibi geliriz heralde. Karanlığada kalmamış oluruz. Bende rodajımı tamamlamadım.80 nin üzerine pek çıkmıyorum :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydınynr kardeş zaten yavaş gidilecek arkadaşlara muhakkak uyulması gerekir zaten bende süratı sevmiyorum geze geze göre göre toplu toplu gide gide bunu zevki çıkar :thumleft:

"Ben onları oyalarım siz kaçın" :queen:[/quote]
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

yok abi seni b1rak1p gidemeyiz ..

bende 60 gecemem zaten motor gevsek :p

Cümleten iyi geceler ve hayırlı kandiller ben yatmalıyım çünkü çok yorgunum... :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
e_erdun, bol bol molada verelim ama mola yerleri hakkında bilgisi olan varmı acaba. Ağvalı arkadaş belki yol üzerinde durulabilecek güzel yerler biliyordur :silent:

baron 18.00 cok iyi bence
kalk1s saat1de ded1g1m g1b1 olursa gidiste 1 saat kazan1r1z bence 9,30 da kalk1s gec olmaz m1

Forumdan Uzaklaştırıldı
freeozkan, ok.ben saatleri sirkecide 8:00, haremde 8:30 olarak değiştiriyorum o zaman

Forumdan Uzaklaştırıldı
tabiki baron985 kardeş bu muhakkak yapılması gereken bir durum motoru rodajda olan arkadaşlar içinde iyi çünkü şile ağva yolunda tüm vitesleri görecekler bu da rodaj için çok yararlı olacak :cat:

ya bide simdi ben benzinimi dolduruyorum parami al1yorum deniz iin sortu aliyorum. kask1 tak1p geliyorum yapmam1z gereken extra bisey varm1

Forumdan Uzaklaştırıldı
tüm arkadaşlara allah rahatlık versin renkli rüyalar benim yatma saatim çoktan geçmiş gün içinde görüşürüz iyi geceler :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
freeozkan, yok heralde.bende aynen boyle yapiyorum. benzin için teme girmeden bir yerde durabiliriz. E-5 üzerinde çok benzinci var. zamanı olmayan deposunu doldurmak için kasmasına gerek yok
e_erdun, bende yatıyorum arık.yarın konuşuruz. iyi geceler :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ewet beyler. cuma gunu geldi catti.sondurum asagida. durumunda degisiklik olanlardan ve listede olmayip da katilmak isteyenlerden yanit bekliyoruz. :queen:

SON DURUM
---------------
baron985 +1 = anadolu
cbr1000rr
freeozkan = avrupa
latif
colakoglu + 2 = anadolu
exspres = anadolu
e_erdun ve esi
rüzgarsevdal1s1 = avrupa
ayd1n = avrupa
holy_diver ve eşi = anadolu (cuma akşam kesinleşecek)
chatnoir = anadolu (kesin değil)
mo-zat = avrupa
eyong (kesin değil)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Saat olayında neye karar verildi şimdi? Son mesajlarda çarşı biraz karıştı, ama bence o kadar erken buluşmak mantıklı değil. Sabah 8.00 da sirkeci denmiş mesela ee sirkeciye yarım saat uzaklıktaki adam ne yapcak mesela? Kalk hazırlan giyin yola çık, motorlar genelde rodajlı fazla basma vs. vs.
8.30 Sirkeci 9.30 Harem bence mantıklıydı, birkaç önerim var;

1. Hareme yakın olan ve "ben kesin tam zamanında gelirim şaşmam" diyen biri anadolu buluşma lideri olsun
2. Aynı şey sirkeci içinde geçerli
3. Bu şahıslar telefon numaralarını versinler ve Sirkeci Harem kim nereye gelecekse bu şahıslara isim yazdırsınlar.
4. Buluşma liderleri anadolu ve avrupa olarak iki ayrı mesaj atıp liste versinler ve yazdıkları liste o günde ellerinde olsun, son anda yetişenler geç kalanlar filan haberleşme olur bir kişi için ben beklerim şahsen yolda ise
5. Yolu kim en iyi biliyor? Gruba liderlik kim yapacak? Bunları kararlaştıralım

Not: Benim maymun dün bir iğne yedi baya iyiydi inşallah tam olarak iyileşirse pazar sabahı gelmeyi çok istiyorum eşimle beraber, bu arada ben Avrupa yakasında oloduğum halde Hareme gelicem eğer gelirsem. Çünkü sirkeciye gitmekden daha mantıklı benim için. Köprüden geçmemek için bir nedende yok :bounce:
Aksilik çıkmaz inşallah :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
okey eyong :cat: yazdıkların mantıklı arkadaşlarda okusun ona göre sonuca varılır 13 motor olmuşuk işallah daha artar hadi arkadaşlar nekadar çok motor +arkadaş - okadar çok + güç :flower: :flower: :flower: :thumleft: :thumleft:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben hareme geliyorum. Cok yakin degilim ama zamaninda orda olurum. Ben zaten tum listeyi alicam yanima ve hareket etmeden bi yoklama yapariz. Hem nicklerle isimleri karsilastirip tanismis oluruz.

Sabah bulusma saati icinse biraz erken ama aramizda rodajda olan ve fazla hiz yapmayacak cok kisi oldugu icin yol biraz uzun olabilir. Benim icin de pazar gunu o saatte kalkmak piskopatca bisi ama gunun tadini daha fazla cikarmak icin bence bir gun katlanmamiz gerek. deniz olayi falan var cunku.sonra mangal falan da dusunuyoruz.

Biz freeozkanla icq dan konusup telefonlarimizi degismistik. O da avrupadan geliyor. Ikimiz bulusma olayini ustlenebiliriz heralde. ozel mesaj olarak gelenlere telefonumu atarim

Yolu iyi bilen vardir heralde. olmazsa biz gotururuz.sorun olmaz. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
SON DURUM
---------------
baron985 +1 = anadolu
colakoglu + 2 = anadolu
exspres = anadolu
holy_diver ve eşi = anadolu (cuma akşam kesinleşecek)
chatnoir = anadolu (kesin değil)
eyong = andolu(kesin değil)

freeozkan = avrupa
rüzgarsevdal1s1 = avrupa
ayd1n = avrupa
mo-zat = avrupa

cbr1000rr
latif
e_erdun ve esi

millet dün aksam motorumu sattım ve yaya kaldım en kısa zamanda yeni alıp gezilere son gaz devam edeceğim (benide almak isteyen olursa gelirim) buarada bende anadolu yakasında beylerbeyindeyim

abi yetise bilirsem bende kız arkadasımla gelecem herhalde ama izmitten belki yetisemem o yüzden biriniz bana cep nosunu verebilirmisiniz? :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar