Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar mehmetle birlikte bugün kartaldaki yere gittik çok güzel ve rahat bir ortam. klimalı ve çok rahat sandalyelerde dev ekran karşımızda bize ayarlanmış bir yer olucak katılım çok olursa. Motorlar için süper bir park alanıda var onunde. bize orayıda ayarlıcaklar. zaten motorcular falan takılırmış oraya, yerdeki izleri gösterdi bize
malesef ben katılamıcam bu geziye. öbür hafataya yatılı bir gezi düşünüyoruz. bu hafta keyifli keyifli biraz turlar F1 eşliğinde muhabbet ederiz. Geziye katılmak istemeyenleri istanbul buluşmasına bekleriz :thumleft:
ben denizde olacam :flower: ben denizde olacam :flower: kendimi cafe veya kahve köşelerinin masasında değil r: olamamda ben tabiatı ormanı ve denizi ve motorla gezmeyi çok seviyom :thumleft: size hayırlı seyirler zaten elektrik kezilecek osaatte orda :thumleft:
ubaykal, sen topladığın bilgileri cumartesi günü bize söyle o zaman. ona göre bir karar veririz. :cat: mailimi almışsındır ve halletmişsindir umarım :thumleft: