14-08-2005 Ağva Gezisi resimleri ve macerası

tetron, Bir de hem yukarıda yazdığın şeyleri söyleyip hem de Sevgili jinlun camiası diye söze başlayan sensin, çelişki yokmu sence de??? :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aydinynr, ab bence jinlun çok olduğu için gezide o yüzden söylemiştir. :cat:

bu arada abi senin msn varmı bende yok senin msn benimki [email protected] :rendeer:

aydinynr' Alıntı:
tetron, Bir de hem yukarıda yazdığın şeyleri söyleyip hem de Sevgili jinlun camiası diye söze başlayan sensin, çelişki yokmu sence de??? :silent:
Evet, ama bunun olmamasini istiyorum. Ne yazik ki sitedeki yazilari
okuya okuya ben de bu hale geldim. Hemen yazimi duzeltiyorum. :cat:

tetron, Yok be abicim düzeltme ben takılıyom öylesine boşver sen haftasonu gelki tanışalım kaynaşalım

tetron, abi gecmis olsun haftasonu bi yerde oturup konusucaz senide bekleriz...

bizde öyle bi ayr1m yok jinlun mus asyaym1s ugur derin dondurucusuymus öyle ayr1m yokk...isteyen camas1r makinas1yla bile gelebilir

freeozkan' Alıntı:
tetron, abi gecmis olsun haftasonu bi yerde oturup konusucaz senide bekleriz...

bizde öyle bi ayr1m yok jinlun mus asyaym1s ugur derin dondurucusuymus öyle ayr1m yokk...isteyen camas1r makinas1yla bile gelebilir
onemli olan yurumesi, camasir makinasi yuruyorsa tabii ki onunla da gelebilir :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
baron 985 m.ereğli gezi :bounce: için mükemmel yol çok düzgün :cat: E5 ten gideriz :thumleft: rahat rahat etrafı seyrede seyrede :flower: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
tetron kardeşim hoş geldin :cat: ve geçmiş olsun :rendeer:

Sevgili express ben bu hafta sonu yapmayı istediğimiz buluşmayı senin organize etmeni istiyorum Formula1 istanbul gp'sini izlesek ne kadar da süper şahane olur... Pek de güzel olur... (Şöyle dev ekranda formula motorlar kapıda çaylar kahveler geyikler ne de şahane) :cherry:

aydinynr' Alıntı:
Sevgili express ben bu hafta sonu yapmayı istediğimiz buluşmayı senin organize etmeni istiyorum Formula1 istanbul gp'sini izlesek ne kadar da süper şahane olur... Pek de güzel olur... (Şöyle dev ekranda formula motorlar kapıda çaylar kahveler geyikler ne de şahane) :cherry:

Aydıncım, ben bu işin organizasyonunu isterseniz sizler için yaparım,kartal sahilde bir cafe var dev ekranı olan,motorlarımızı güvenle bırakıp formulamızı izleyebileceğimiz,gider konuşurum sizler için fakat forumu baron kardeşimiz yürütsün ben çok fazla online olamıyorum,birde bu fikire katılan arkadaşlarımız yazsın talebe,ilgiye bakıp gerekeni ben yürütürüm kardeş size canım feda :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaz geçiyoooo :pr: deniz gezisi daha güzel :bounce: orada bir cafede seyretmek isteyen seyrebilir yahu :queen: :queen: belkide toplu izleriz çaylar gene bedavaya gelir belki :flower: :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aydınynr :silent: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
beyler ben m.ereğli gezisine gideceğim haberiniz olsun :rendeer:

e_erdun, Abi ben deniz olayına çok çok bayılmıyorum denize gidince dalmak üç beş balık avlamak lazım bana göre... Bir de benim hatun dönecek haftasonu onu almam gerekecek hava alanından son olarak da marmara ereğlisi yeniçiftlik pistir abi oralar...
O yüzden benim için en güzeli formula

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar