- Konu Yazar
Çok iyi yapmışsınız.
Abi herşeyi düşünmek lazım en ufak bir soru işareti kalmasın diye elimden geleni yaptım.Bakalım sonuç ne olur bilemiyorum.Biraz sürer diye tahmin ediyorum.
Çok iyi yapmışsınız.
Abi herşeyi düşünmek lazım en ufak bir soru işareti kalmasın diye elimden geleni yaptım.Bakalım sonuç ne olur bilemiyorum.Biraz sürer diye tahmin ediyorum.
Sizin söyledikleriniz doğru da, polisin de elinde bir kanıt yok. Ölçüm bile yapmamış. Kamyonları da tartmadan ceza yazsınlar o zaman. Bu çok ağır duruyor desin yazsın cezayı. Ya da radar olmasın. Polis dursun yolun kenarında az hızlı geçti yav desin yapıştırsın.
Ben egzozların, hatta genel olarak motosikletlerin daha iyi denetlenmesinden yanayım. Ama bu düzgün bir şekilde yapılsın. Böyle keyfi bir şekilde yapılacaksa pekala orjinal egzoza da ceza yeriz.
trafik polislerinin tamamında yakasında video kaydı yapan kameralar var artık.
ceza ile birlikte videoyuda sisteme yüklüyorlar.
bu arada dikkat ederseniz bu durum sadece egzostla alakalı değil.
arkadaşın anlatmadığı bir şey var bence.
hiç kimse aa gel bakim sen şu egzostu bi öttür de sesini görelim diye adamı kibar şekilde çevirmez.
trafik polislerinin genel itibariyle bazı hal ve hareketlerini sevmediğim için çok da ön yargılı konuşmak istemiyorum
itiraz sonucunu merakla bekliyoruz.
Görüntüyü cd ye çekin, dilekçeyle mahkemeye ibraz edin. Hakim görüntüyü izleyebilir diye düşünüyorum.