13 şehidimiz için istanbul-taksim'de yürüyoruz !!

ARKADAŞLAR BUGÜN TOPRAĞA 13 EVLADIMIZI VERDİK...DUYARSIZ KALMAYALIM ARKADAŞLAR İSTANBUL-TAKSİMDE PAZAR GÜNÜ YÜRÜYÜŞ YAPILACAK HERKEZ KATILSIN RİCA EDİYORUM..
bugün bi pkklı ölse teröristler sokağa dökülür bizim ülkemizde biz mi yasaklıyız ?? birde dökülüyoruz sokaklara !!
http://www.facebook.com/home.php#!/event.php?eid=247440028602490

Yer: Taksim Meydanı, Istanbul 17 Temmuz 2011 Pazar 14:00
Tarih: ‎17 Temmuz 2011 Pazar 14:00..

---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:11 ----------

Hadi mt katılın arkadaşlar nerdesiniz ?

VIA

İstanbulda değilim katılamam ama katılacak arkadaşlar şunu bilmeli ve göze alarak katılmalıdır. İktidarın ve polisinin hainlere gösterdikleri müsamahanın onda birini sizlere göstermeyeceklerini bilin coplar kafanızda patlayacaktır hatta ergenekoncu olmakla suçlanabilirsiniz. Bu ülkenin en çok üzerine binilen en çok ezilen unsuru Türklerdir bunuda hakediyoruz çünkü çok duyarsızız 13 tane hainin leşi serilse malum kesim ayaklanır koparmadıkları yaygara kalmazdı ama 13 tane askerimiz şehit "Vatan sağolsun-Şehitler ölmez vatan bölünmez" falan felandan başka Türk halkından hiç çıt yok ben böyle işin ....

Moderatör tarafında düzenlendi:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Millet 30 senedir yürüyor.
Nereye?:pr:

İstanbulda değilim katılamam ama katılacak arkadaşlar şunu bilmeli ve göze alarak katılmalıdır. İktidarın ve polisinin hainlere gösterdikleri müsamahanın onda birini sizlere göstermeyeceklerini bilin coplar kafanızda patlayacaktır hatta ergenekoncu olmakla suçlanabilirsiniz. Bu ülkenin en çok üzerine binilen en çok ezilen unsuru Türklerdir bunuda hakediyoruz çünkü çok duyarsızız 13 tane hainin leşi serilse malum kesim ayaklanır koparmadıkları yaygara kalmazdı ama 13 tane askerimiz şehit "Vatan sağolsun-Şehitler ölmez vatan bölünmez" falan felandan başka Türk halkından hiç çıt yok ben böyle işin ...
aynen sana katılıyorum usta..millette hiç hassasiyet kalmamış daha doğrusu bu hassasiyetler;sivri noktalarımız zımparalandı işte bundan bu duyarsızlık :(

F54

yazılacak çok şey var fakat yazamıyorum elim gitmiyor gidenleri allah korusun polis in hışmından

aslında bütün motosiklet kulüpleri pazar günü büyük bi kortej düzenlese türk bayraklarıyla şöyle İstanbul baştan sona bi gezilse iyi bi mesaj olur.... sonra topluca şehitliğe gidilse????

aslında bütün motosiklet kulüpleri pazar günü büyük bi kortej düzenlese türk bayraklarıyla şöyle İstanbul baştan sona bi gezilse iyi bi mesaj olur.... sonra topluca şehitliğe gidilse????

bana ve benim grup u ma uyar... en az 5 arkadaşım ile katılırım.....

İstanbulda değilim katılamam ama katılacak arkadaşlar şunu bilmeli ve göze alarak katılmalıdır. İktidarın ve polisinin hainlere gösterdikleri müsamahanın onda birini sizlere göstermeyeceklerini bilin coplar kafanızda patlayacaktır hatta ergenekoncu olmakla suçlanabilirsiniz. Bu ülkenin en çok üzerine binilen en çok ezilen unsuru Türklerdir bunuda hakediyoruz çünkü çok duyarsızız 13 tane hainin leşi serilse malum kesim ayaklanır koparmadıkları yaygara kalmazdı ama 13 tane askerimiz şehit "Vatan sağolsun-Şehitler ölmez vatan bölünmez" falan felandan başka Türk halkından hiç çıt yok ben böyle işin ...
çok doğru yazmışsın sonuna kadar katılıyorum. Maalesef toplumumuz zadece magazinsel olaylara takılıyo hangi ünlünün başı ağrısa ayda burnu kanasa günlerce yayınlanıyo konuşuluyo. ama şu son günlerde verdiğimiz şehidin haddi hesabı yok hiç kimsenin umrunda bile değil. herkes kendi pazarlığında. Korkarımki bi beş sene daha bu haberleri sıklıkla duyacağız çünkü hâlâ DURMAK YOK YOLA DEVAM. (yol derken kastedilen olayda bu ve buna benzer olaylar zaten)

bana ve benim grup u ma uyar... en az 5 arkadaşım ile katılırım.....

ben burada yeniyim böyle birşey düzenleyecek çevre ve birkimim yok
eğer siz düzenlerseniz listenin en başına beni yazın...

Mersin İl Temsilcisi
yüreğim sizlerle taksimde atacak...
ancak yüreğim o taksime sığmayacak!!!

Keşke sizlerle olabilsem...
Taşkınlık olmadıktan sonra polisin sorun çıkaracağını zannetmiyorum...

Yürüyüşe katılacak arkadaşları Denizli den tüm kalbimle destekliyorum. Böyle zamanda pısırık olmanın alemi yok. Bir futbol maçı sonrası sokağa döküldüğümüz kadar maalesef şehitlerimiz için dökülemiyoruz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
marmariste ikamet etsemde yüreğim sizinle

s.a arkadaşlar
istanbulda ikamet etmeyen arkadaşlar için konuyla alakalı facebook linkini aşağıya paslıyorum
zira bahse konu buluşma '' Şehitlerimizi Hatırlatacağız! Unutturmayacağız! Geliyor Musunuz? '' etkinliği kapsamında olup kktc girne dahil pek çok ilimizi kapsamaktadır.
ve mümkünse bu duyurunun üst konu olarak adminlerce de paylaşılmasını diliyorum tekeriniz düz bassın saygı ve sevgi ile ...

https://www.facebook.com/event.php?eid=238056266212671
276733_238056266212671_7691803_n.jpg

s.a arkadaşlar
istanbulda ikamet etmeyen arkadaşlar için konuyla alakalı facebook linkini aşağıya paslıyorum
zira bahse konu buluşma '' Şehitlerimizi Hatırlatacağız! Unutturmayacağız! Geliyor Musunuz? '' etkinliği kapsamında olup kktc girne dahil pek çok ilimizi kapsamaktadır.
ve mümkünse bu duyurunun üst konu olarak adminlerce de paylaşılmasını diliyorum tekeriniz düz bassın saygı ve sevgi ile ...

https://www.facebook.com/event.php?eid=238056266212671
276733_238056266212671_7691803_n.jpg

Zamanı müsait olan arkadaşların bu yürüyüşlere katılması vatandaşlık görevidir..

Tüm katılımcılara kolay gelsin. Yolları açık olsun..

Size kolay gelsin..
Yürüyün bakalim..
Umarim Fener icin ve baska kulüpler icin yürüyüslerden kalabalik olur...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar