Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
doni dayı sende...yanımda gaz açarsan valla Yuvacıkta sıkarım yanaklarından...ısırırım ben...
mete amca gaz açmayacaksak ne işimiz var yollarda
doni dayı sende...yanımda gaz açarsan valla Yuvacıkta sıkarım yanaklarından...ısırırım ben...
yolunuz açık olsun kardeş ne diyim ben 8:30 gibi b düzünden çıkıp gazlıycam eşimle birlikte yolda sarı bir 600 f görürüsen emin ol biziz malum sarı 600 f pek yok :rendeer:
bu arada 1 köprüden çıkınca ankara izmiti takip edince çamlıca gişelerine varıyoruz dimi
eyvalah sizin de yolunuz açık olsun yuvacıkta görüşürüz artık
Adres : Yuvacık Barajı Sonu Servetiye Köyü Yuvacık - İzmit
Telefon : 0 262 345 01 01
Fax : 0 262 345 01 07 :queen:
E-Mail : [email protected]
]
ayıpsın kardeş 80e de inerim tanıyabilirsem![]()
:
bu çamlıca gişelerine 1. köprüden geçtikten sonra ankara istikametini takip ederekmi geliyoruz kaybolmayalım arkadaşlar![]()
ve bu arada istanbulun diğer ucu olan b çekmece beylikdüzünden geliyorum ben bu taraflardan bakırköy felan civarından gelen varmı
gümüş600f;669100' Alıntı:kaynaşırız ne demek sen yeterki yakala beni :queen: şaka şaka ben hızı sevmem zaten 30 40 yeter bana tabi başına 2 ekleyerek :bounce:
gümüş600f;669109' Alıntı:kardeş herkes e5 diyo şimdi sen e6 dedin karar verin artık 1 köprüe5 mi 2 köprü e6 mır:
benim bildiğim e5 1 köprü
burasının derinliği nedir acaba...![]()
kıro olaraktan yüzülebilirmi...![]()
yüzme teşebbüsünde bulunanlara şiddet uygulanırmı...![]()
top getirsem oynarmıyız...![]()
ip getirsem atlarmıyız...![]()
dürbün getirsem bakarmıyız...![]()
:queen:
evet orda zaten yüzülüyor ama suya girmek için 3 metrelik bir yerden atlaman lazımve su soğukluğuna karışmam
![]()
bak top getircem yakantop oynarıkmı...veya minyatür kale maç...veya voleybol...Anadolu ruhum depreşti...çizgili pijamalar falan...:cherry:
ip aplalar atlar...ben karizmayı çizemem...![]()
dürbünde ayıptır söylemesi SAMSUNG...dakkası 1 ytl...size 500 kuruşcuk...bakılcak manzara yoksa organizatöre inceden fırça atılır...![]()
Regal bende Çekmeköy'den geliyorum istersen seninle Altunizade otobüs duraklarında buluşalım.. Ben Çamlıca gişeleri öğrendim oradan birlikte gideriz.. Avrupa Yakasından gelenler Levent' te buluşacak onları karıştırma..
5 katına patlıyo bize.. Sen ticaretten uzak dur abicim :cherry:
Ben yeniyim ya merakımdan soruyorum, burada herkes birbirini tanıyor mu? Daha evvel turlar düzenlediniz mi? Nasıl geçti? Buluşan arkadaşların yaş ortalaması nedir? Yeterince soru oldu mu yoksa arttırayım mı? Tecrübelendikten sonra bende bu tür turlara katılmayı düşünüyorumda biraz da ondan soruyorum...
Şimdiden teşekkürler...
tencere kardeş
Üstad neden yarın bize katılıp sorularına kendin cevap almıyosun..![]()
dostum benim kemik yaşım 29...emmee ruhum 9 yaşında gibi hissediyom...yani ben ortalamayı düşürüyorum...![]()
kimse birbirini tanımaz...kader bizi bir araya getirdi...![]()
her gezi yeni bir başlangıc yeni bir paylaşımdır...![]()
belki beğenirsin ortamı...belki beğenmez çoluk çocuk der yeni ambianslara yelken açarsın...:rendeer: