Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nasip kısmet işi dayı bi baktın ordayımya dayı geliyonmu gelmiyonmu...nedyon anlamadım...![]()
:queen:
nasip kısmet işi dayı bi baktın ordayımya dayı geliyonmu gelmiyonmu...nedyon anlamadım...![]()
Sevgili Metehan,
Ama çok basit, Googleearth dan bakabilirsin.
Bana verilen tarifi google dan baktım yok böyle bi yer :mrgreen: cidden aptallaştım.. Rica etsem şu koordinatları bi verirmisin tam olarak bulalım şurayı..
Evrekaaaaa Evrekaaaaa... Şükürler olsun buldum sonunda.. Teşekkürler yinede..
nasip kısmet işi dayı bi baktın ordayım
:queen:
lan yarmagül amma kapris adamsın kardeşim sende he...tamam hele bi leventte buluşalım ondan sonra bakarız 1.köprümü 2.köprümü , hem baksana bizim listedeki kimseden ses çıkmıyo hepsi ekici sanki....P
geçen yıl ne güzel avrupa yakası 1 leventte buluşur anadolu yakası ile carreforsada buluşur yolumuza devam ederdik neydi derdimiz bilinmeyen yerlerde buluşmaya çalıyosunuz arkadaşlar:farao:
hatta bakırköyde bile ön buluşma yapardık benden söylemesi mutlaka çok kaybolan birbirini bulamayan olacak![]()
ilgi arttıarkadaşlar tekrar ricam lütfen dikaktli olun
Konuyu Toplam 14 üye okuyor. (11 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
Loft, R3N, gümüş600f, Kaiser, mete_han, Bilooo, Tencere, dinmeyen, erdo2002, uzman_1907, buraki77
bu çamlıca gişelerine 1. köprüden geçtikten sonra ankara istikametini takip ederekmi geliyoruz kaybolmayalım arkadaşlar![]()
ve bu arada istanbulun diğer ucu olan b çekmece beylikdüzünden geliyorum ben bu taraflardan bakırköy felan civarından gelen varmı
kardeş sahile gerek yok çık istersen incirli sapağına e 5 e oradan devam edelim sahilden uzar yol
ben daha çözemedimnerde buluşcaklar nerde topLancaklar die
Amann avrupa yakası size sormadım
Son Güncel Liste..
1 Loft
2 Skullhunter
3 Kaiser +1
4 Edy
5 Recep +1
6 richy
7 discordian
8 cengizim
9 kırmızı
10 vınvın
11 biker_boyz
12 megadeat
13 emrreeee
14 dunpa
15 selcukates
16 mabad +1
17 maximundost
18 gümüş600f +1
19 darkk gt + 3
20 ilkcanercan
21 denizcimuzaffer
22 tencere + 2
23 regalci1903
24 starsailor
25 tarık81
26 bilooo +1
27 ennginn + eşi
28 burak77 + 1
29 pınarr
30 denizcieylem
31 uzman_1907
32 Teflon
33 tderida
34 mete_han ( yengenden izin aLan adam)
35 erhan + 1
36 mümin + 1![]()
vatan caddeside e5 ten çıkış gerektiriyo ben direk e5 ten gidicem ve 8 :30 çok erken çamlıca gişeleri oradan en fazla 20 dakika
nasıl olucak :mrgreen:
gümüş600f;669048' Alıntı:yolunuz açık olsun kardeş ne diyim ben 8:30 gibi b düzünden çıkıp gazlıycam eşimle birlikte yolda sarı bir 600 f görürüsen emin ol biziz malum sarı 600 f pek yok :rendeer:
bu arada 1 köprüden çıkınca ankara izmiti takip edince çamlıca gişelerine varıyoruz dimi