13 Mayıs 2007 Pazar / Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yolunuz açık olsun kardeş ne diyim ben 8:30 gibi b düzünden çıkıp gazlıycam eşimle birlikte yolda sarı bir 600 f görürüsen emin ol biziz malum sarı 600 f pek yok :rendeer:

bu arada 1 köprüden çıkınca ankara izmiti takip edince çamlıca gişelerine varıyoruz dimi

eyvalah sizin de yolunuz açık olsun yuvacıkta görüşürüz artık

[
de32.jpg
s21.jpg

]

burasının derinliği nedir acaba...:p

kıro olaraktan yüzülebilirmi...:p

yüzme teşebbüsünde bulunanlara şiddet uygulanırmı...:p

top getirsem oynarmıyız...:p

ip getirsem atlarmıyız...:p

dürbün getirsem bakarmıyız...:p

:queen:

Loft kardeş,
her ihtimale karşı telini yazmıştın, bulamadım şindi, bir daha versen?
birileri nezaketen 100 e inermisin demiş birine :) Yavv ben nazik olmaya çalışsamda 100 e nasıl çıkacam? hesap ettim durdum vallah çıkamadım içinden

Son düzenleme:
bu çamlıca gişelerine 1. köprüden geçtikten sonra ankara istikametini takip ederekmi geliyoruz kaybolmayalım arkadaşlar:p

ve bu arada istanbulun diğer ucu olan b çekmece beylikdüzünden geliyorum ben bu taraflardan bakırköy felan civarından gelen varmı

bende halkalı tarafından katılacagım korkma kaybolmazssın
vur e 6 ya ankara istikametine bogaz köprüsünden sonra izmir tabelası gişelerde dur

gümüş600f;669100' Alıntı:
kaynaşırız ne demek sen yeterki yakala beni :queen: şaka şaka ben hızı sevmem zaten 30 40 yeter bana tabi başına 2 ekleyerek :bounce:

:cherry: Yuvacıkta karşılaşırız merak etme...:p ama siz gezgincinin dediği gibi kaptırıp kendinizi Ankarada bulmayında...120 km sizi kezmez benden söylemesi...

gümüş600f;669109' Alıntı:
kardeş herkes e5 diyo şimdi sen e6 dedin karar verin artık 1 köprüe5 mi 2 köprü e6 mı:pr:

benim bildiğim e5 1 köprü

dostum e5--e6...temi d100 unut...

1.köprü yoluna gir...1.sağ altunizade...

2.sağ ümraniye...3.sağ sapak yeni yapılan bi yol...orayıda geç...

4.sağ sapak İZMİT ANKARA der...oraya dal...dümdüz sapmadan gel...gişelerdesin...

geçen cumartesi o sapakta geberiyodumda ben...ordan yazdım hafızaya...salak bir mercedes orta şeritte yavaşlayıp tabela okumaya başladı...o sırada orta şeritte olan başka bir salakda hız denemesi yaparken (130km)arkadan tosluyordu...o salak kim tahmin ediniz...

a.Bezgin bekir..
b.Mete Handro..
c.Sevgi Kelebeği..
d.Fürek

:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
valla beyler ben geliyorum da biz uykumuza biraz düşkün olduğumuzdan ailecek saat 9:30 gibi yola çıkmayı düşünüyoruz.siz o sırada çoktan otobanda vın vın giye gidiyor olacaksınız.sizden biraz sonra artık gelicez biz mekana.
kusura bakmayın artık...

luxor içim gidiyor icim bende gelmek istiyordum gelicektim ama malesef 3 senedir görüşmediğim üniversiteden arkadaslarım cagırdı dolayısıyla iptal etmek zorunda kaldım lütfen benim içinde eğlenin bir ihtimal kandırabilirsem onları beraber gelebiliriz onlarla zayıf bir ihtimalde olsa belki görüşürüz ama su an gelemiycem gibi

burasının derinliği nedir acaba...:p

kıro olaraktan yüzülebilirmi...:p

yüzme teşebbüsünde bulunanlara şiddet uygulanırmı...:p

top getirsem oynarmıyız...:p

ip getirsem atlarmıyız...:p

dürbün getirsem bakarmıyız...:p

:queen:

evet orda zaten yüzülüyor ama suya girmek için 3 metrelik bir yerden atlaman lazım :D ve su soğukluğuna karışmam :p

evet orda zaten yüzülüyor ama suya girmek için 3 metrelik bir yerden atlaman lazım :D ve su soğukluğuna karışmam :p

bak top getircem yakantop oynarıkmı...veya minyatür kale maç...veya voleybol...Anadolu ruhum depreşti...çizgili pijamalar falan...:cherry:

ip aplalar atlar...ben karizmayı çizemem...:p

dürbünde ayıptır söylemesi SAMSUNG...dakkası 1 ytl...size 500 kuruşcuk...bakılcak manzara yoksa organizatöre inceden fırça atılır...:p

bak top getircem yakantop oynarıkmı...veya minyatür kale maç...veya voleybol...Anadolu ruhum depreşti...çizgili pijamalar falan...:cherry:

ip aplalar atlar...ben karizmayı çizemem...:p

dürbünde ayıptır söylemesi SAMSUNG...dakkası 1 ytl...size 500 kuruşcuk...bakılcak manzara yoksa organizatöre inceden fırça atılır...:p

5 katına patlıyo bize.. Sen ticaretten uzak dur abicim :cherry:

Regal bende Çekmeköy'den geliyorum istersen seninle Altunizade otobüs duraklarında buluşalım.. Ben Çamlıca gişeleri öğrendim oradan birlikte gideriz.. Avrupa Yakasından gelenler Levent' te buluşacak onları karıştırma..

tencere kardeş bende ıhlamurkuyu dan geliyorum istersen tepe üstünde buluşalım ok

fotolar benden çekinmeden istediğiniz kadar resim isteyen istediğiyle toplu çekimde indirim varrr.:)

Son düzenleme:
5 katına patlıyo bize.. Sen ticaretten uzak dur abicim :cherry:

:p yav kendimi çok uyanık sanıyom ya ben...hadi yatıyorum...erken kalkcaz malum...:pale:

bu arada raceci arkadaşlarden bayağı ilgi var geziye...120 km cik onlara koymazda bende sırt ayak ağrıları yapcak gibi...:p

Ben yeniyim ya merakımdan soruyorum, burada herkes birbirini tanıyor mu? Daha evvel turlar düzenlediniz mi? Nasıl geçti? Buluşan arkadaşların yaş ortalaması nedir? Yeterince soru oldu mu yoksa arttırayım mı? Tecrübelendikten sonra bende bu tür turlara katılmayı düşünüyorumda biraz da ondan soruyorum...

Şimdiden teşekkürler...

dostum benim kemik yaşım 29...emmee ruhum 9 yaşında gibi hissediyom...yani ben ortalamayı düşürüyorum...:p

kimse birbirini tanımaz...kader bizi bir araya getirdi...:p

her gezi yeni bir başlangıc yeni bir paylaşımdır...:)

belki beğenirsin ortamı...belki beğenmez çoluk çocuk der yeni ambianslara yelken açarsın...:rendeer:

ya abicim ben buraya çok güldüm ya...nick o kadar komikki...kardeşle birleşince sempatik olmuş...

hani yatıyodum ben...:pincil çarpsınki yatıyomm şimdi...:)

Son düzenleme:
Üstad neden yarın bize katılıp sorularına kendin cevap almıyosun.. :)

Yaw sorma, daha motoru yeni aldım, plaka bekliyorum ve ayrıca tecrübem yok henüz. Seneye katılmayı planlıyorum bu tür etkinliklere... Bakıcaz artık.

dostum benim kemik yaşım 29...emmee ruhum 9 yaşında gibi hissediyom...yani ben ortalamayı düşürüyorum...:p

kimse birbirini tanımaz...kader bizi bir araya getirdi...:p

her gezi yeni bir başlangıc yeni bir paylaşımdır...:)

belki beğenirsin ortamı...belki beğenmez çoluk çocuk der yeni ambianslara yelken açarsın...:rendeer:

mete_han kardeş, seneye başlayacağım katılmaya inşallah, bu sene tecrübe edinelimde. Tahminimce güzel vakit geçiyor. Online'da bu kadar hareket ve muhabbet varsa, geziler daha da iyi olur diye düşünüyorum...

Giden herkese iyi yolculuklar, iyi eğlenceler.

Son düzenleme:
kamp alanı çok güzelmiş yaa, birgün gitmek isterim :)
göl var, dere var konaklama yerleri de çok güzelmiş. Süper yaa..!:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar