125cc Motorumun Jant ve Lastiğini Kalınlaştıracağım -Mondial KN150 Düşünüyorum YARDIM

Mondial MG 125 Deluxe motorum var. Bildiğiniz cg tipi 125 lik motor. AGK,UAG,BRETON gibi yani. Ben bu motorun motor kısmını 200cc yapıcam. (Bununla ilgili farklı bir konu açtım zaten) Hacim yükseldiği için lastiklerde yetersiz gelebilir diye düşünüyorum. KN nin jant ve lastikleri çok hoşuma gidiyor. MC-X de olabilir. Kampana falan uyar mı? Ne gibi işlemler yapmam gerek? Çapı, yüksekliği değişse ne olur?

Çıkabilecek sorunları, hangi jantları kullanabileceğimi ve montaj işlemlerini yazmanızı sizden rica ediyorum. Çok teşekkür ederim.

90/90 18 canta 100/90 18 geniş taban lastik uyuyo mesela. Cantla uğraşma, lastiği kalınlaştır yeter.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...a-jant-16-inc-jant-motosiklet-94285907/detay/

al bak burada işine yarayabılecek neredeyse bedava jant var :)

hıc olmassa lastık vs işlerı denemış olursun olmadı aldıgın gıbı satarsın :)))

fakat maşa kurtaracakmı?
kalın jant maşaya sığacakmı_??
Motoru uyacakmı?
Taktığın motorun Maotor numarası senınkınden farklı olacagından muayeneden geçemeyeceksın onu göz önünde bulundur sonra kalkış bu işleme,

Jant işi olmasada olur sonucta bedava fıyat neredeyse aynı fıyata sende verırsın,
ama motor işi riskli...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar