- Motosikleti
- Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Çok geride kalmamanın nedeni geride kalmayasın diye bizim basmamamız![]()
Tabi ki öyle ama O virajlı köy yollarında zaten daha güçlü motorum olsa da basamam, arkanızdan 70-80-90'la geliyorum işte daha ne olsun, tabi otobana çıktığımızda ben 120'yi zor geçiyorum o zaman siz sakin sakin 110-120 ile gitmek zorunda kalıyorsunuz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
X max 400 ile ilgili performans olarak bir sıkıntım yok. Hem benim kişisel sırt problemim olunca hem de bu problem scooterdeki oturma şekli ile artınca ben de daha dik oturabileceğim motosikletlere yönelmeye karar verdim. Yoksa 320 km lik virajlı ve dik rampaları olan Antalya Konya yolunda 35 beygirlik motosiklet ile çok seri gidip gelebiliyorum.
Benim de bizim köfteci yollarında xmax ile güç problemim yalnızca önde kamyon falan varsa sollamak gerektiğinde çıkıyor, az ir düzlük bulmuşum fırlayıp geçemiyorum 80-90'la giden kamyonu geçebilmek için hemen hızlanamıyorum.
Tabi o yolların tangur tungur bozuk yollarında belim ağrıyor, asfalt makinası bu scooterlar. Ben de vstrom peşindeyim, belki gelecek aya bi hayırlı olsun başlığı bile açarım hele bi satabileyim de bunu.