125 mh drif e xenon far almak istiyorum ama hangisinden alacağımı bilmiyorum

h4-2 diy bitane var hoşuma gidiyo ama nerden alacağımı bilmiyorum bunun hakkında bir bilginiz varmı

Merceğiniz yoksa xenon ampule hiç bulaşmayın. Hem verim alamazsınız hem de bol bol kulağınız çınlar.

neden
güzel diyorlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:26 ----------

neden güzel diyorlar
aslında ben birazda renginden almak istiyorum 10000 k alıp takmayı düşünüyorum
mavi güzel gözükmez mi

xenon alacağına mercek fark taktır bixenon lar var xenondan daha düzgündür en azından diğerleri aküyü yiyiyor.

gözünü seveyim merceksiz takma hertarafa dağılıyor işık karşından gelenede önünde gidenede rahatsızlık veriyor
geçen bitane gördüm önümden gidiyordu kaskta yok herifte onu gören abanıyordu uzuna benim gözler pert oldu onun yüzünden

Merceksiz xenon araba kullanıcısından,motosiklet kullanıcısına, otobüs şöföründen kenarda yürüyen yaya ya bile eziyet. Hele hele 10.000 k ve üstü hiö aydınlatmaz. Beyaz halojen ampuller var onlara bakın. Hem daha ucuz... Bildiğiniz üzere xenon sadece ampulünü almakla olmuyor, balastını vs de almak lazım ki 60-70 tl en ucuz çin malı xenon kit. Aküyü yorar mı yormaz mı, iki damla su gelince üstüne ne olur belli olmaz

Kardeş hep söylerim.Bence xenon taktırma.Eğer taktırmaya hevesliysen beyaz ampül al onu değiştir kullan.Sonra çok geçmeden bu elektrik sisteminin diye başlarsın sövmeye motoru satana kadar bitmez.Yaşadım,yaşıyorum ve motorun elektrik sisteminden anlayan bir tamirci bulamıyorum(Ankara'da bilenler mesaj kutumu yeşillendirsin lütfen.)

mavi işik yayan bi far biliyomusunuz
veya bu xenona takılan mezceğin fiyatını

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar