125 cc ve altı motor önerileri

Merhaba arkadaşlar 125 cc ve altı eli ayağı düzgün 4000 tl ye yakın fiyatı olan az yakan ve hergün 20 - 30 km yola dayanabilen bi motor öneriniz varmı arkadaşlar bide yedek parçası kolay bulunsun ve ucuz olsun aynı zamanda dayanıklı olsun ve tabikide konforlu olsun motor öneriniz varsa söyleyin

Ybrnin sponsoru olan bir gruba böyle şeyler yazmayın,lütfen

Vallahi aklıma sadece benim motorum geliyor. 4000 tl limit ve 125 cc altı olması... Yoksa 2.el vir ybr veya bir drfit alınıp adam gibi kullanınca 50.000'ler devrilebilir Drift ile...

Kuba Razore 100. 100cc'den ne bekliyorsanız aynısını alabilirsiniz. 2 ay oldu alalı 3500 Kilometreyi geçti. Evet fazla geziyorum... Henüz hiçbir problemi yok. Sadece sorun olmaz demelerine rahmen Sübap ayarı yaptırdım. Onun haricinde bir sıkıntısı yok memnunum... Soru olursa cevaplarım.

Alt sakal, Arka Çakar, Kask filesi, Egzoz karbon fiber kaplama ve tank pad haricinde her şey orjinal. Amasörler kesik değil.

Sıfır fiyatı; 2800 tl olması lazım. Bayii tanıdık olunca düz 2.700 nakit aldık. Plaka ruhsat 390 tuttu. Sigorta da 60 tl. Üste kalan para ile de benim gibi sağına soluna aksesuar yapabilirsin. "Eğer ekipmanın varsa!"

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Düz mantık

Drift :flower:

Sıfırı 3.750

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar