sadece egzoz'un üzerindeki parça düştü birde bir dönüşümde arka çamurluk uçtu ve devamlı far'ların açık kalması sonucu farın üstü erime yaptı onun haricin'de harika bir yolculuk ..
:queen: :queen: dostum napmışsın sen!!! makineyi yolda bırakmışsın...sert kullanıyorsun biraz

birazda bakımlarını aksatıyorsun gibi geldi bana
neyse ...diğer arkadaşıma gelince dostum altındaki motor ile rahat rahat gidip gelebilirsin bujini daha çıkmadan sıfır tak ( para değil zaten ) karbüratör bakımını ve ayarını yaptır uzun yokda yakıtta ne kadar fark ettiğinin bilemessin...:cat:
teker havalarını kontrol et ,yamalı tamir görmüş teker ile kesinlikle bu kadar uzun bi yola çıkma...:farao:
debraj ayarını da yaptır...fren ayarlarını kontrol et veya ettir çok önemli diğer bi konu bu
patlak ampulün olmasın servisinden yada yedek parçacıdan yedek bi ampul al yanında dursun ağırlık yapmaz
kesinlikle ve kesinlikle kaliteli ve rahatsız etmeyen seni bir kask tak,rüzgar ve yağmur geçirmeyen mont ve pantolon ,korumalar ve yağmur geçirmeyen yine bot veeeee takım anahtarların eksiksiz...sonrada çık yola ANTALYA,KORKUTELİ,ACIPAYAM,DENİZLİ,BULDAN,ALAŞEHİR,SALİHLİ,AKHİSAR,SOMA,BERGAMA,AYVALIK,EDREMİT,ÇANAKKALE üzerinden 800 km lik (sadece gidiş) bu yolu hız limitlerinde katet banada haber ver msn var burada AKHİSAR'DA karşılarız seni ...(bu yolu yıllarca gittim )

gidiş gelişte gezmelerin hariç 54 lt benzin yakarsın bu da 140 ytl demek 40 de şehir içinde yaksan 180 ytl sadece benzine vereceksin

not et bi yere ...