hayırlısı olsun cüneyt kardeş sana birşey soracağım bizde honda titan 125 var 96 model bunu 200 cc yapabilirmiyiz 63,5 mmlik piston sekmanlı yani yapılırsa maliyeti ne olur karteri orjinal olcak vize için sorunsuz olması adına
alp abıcım çalışma sesini dinlersen senın gıbı motordan anlayan abilerimiz nasıl gideri olduğunu az çok tahmin edebilir.Ybr videosunu yayınladım 135 i geçmedi daha ona yalan yok km bozuk dediniz boşten yerede banlandım gider bununda videosunu çekerim veya Yanımda Z 750 çeksin bu seferde ne bulursunuz diye düşündüğümden video koymak istemiyorum.. saygılarHani video koyacaktın?...
Görmeden inanmayız....
:mrgreen:
kartel zaten orjınal kardeşim orjinal karteri tornada yapılık 250 krank konuyor kısa biyel kollu. sadece silindiri değiştirip yaparsan randımanlı olmaz gitmez çünkü alt motor kuvvetli değil..hayırlısı olsun cüneyt kardeş sana birşey soracağım bizde honda titan 125 var 96 model bunu 200 cc yapabilirmiyiz 63,5 mmlik piston sekmanlı yani yapılırsa maliyeti ne olur karteri orjinal olcak vize için sorunsuz olması adına
hayır yanlışınız var 115 cc 54mm 125cc 56mm 135 cc 58mm yani söküp taktıklarım öyle70 mm 250 oluyor 66mm 200 cc oluyor. 50 mm 100 cc, 54mm 125cc, 58mm 150 cc e denk geldi hep ölçümlerimde.
kartel zaten orjınal kardeşim orjinal karteri tornada yapılık 250 krank konuyor kısa biyel kollu. sadece silindiri değiştirip yaparsan randımanlı olmaz gitmez çünkü alt motor kuvvetli değil..
hmm o zman 52,4 mm olan mondial 125 sfs aslında 106 cc falan oluyor.110 cc olan crypton 51 mm oluyor buda sizin ölçümünüzle 100 cc oluyor, 124 cc olan ybr 54 mm geliyor buda 115 cc oluyor. sanırım japonlar yanlıs hesaplamıslar![]()
aynen öyle alt motoru 250 stronglu yap bak o zaman nasıl gidiyor motor parça kalitesine göre 600 le 1000 lira arası bişey gideryani alt krankı 250 yapıp üstüde 63,5 yaparsak çok güzel olur diyorsun bunun masrafı ne kadar tutar tahmini cüneyt kardeş
aynen öyle alt motoru 250 stronglu yap bak o zaman nasıl gidiyor motor parça kalitesine göre 600 le 1000 lira arası bişey gider
bu stronglu yapmak ne demektir hep duyuyorum ama krankla ilgili bişey acaba yüksek stroklu olabilir mi dediğiniz şey stroklu stronglu, yani tubeless lastiğe vatandaşın dublex demesi gibi.aynen öyle alt motoru 250 stronglu yap bak o zaman nasıl gidiyor motor parça kalitesine göre 600 le 1000 lira arası bişey gider
bu stronglu yapmak ne demektir hep duyuyorum ama krankla ilgili bişey acaba yüksek stroklu olabilir mi dediğiniz şey stroklu stronglu, yani tubeless lastiğe vatandaşın dublex demesi gibi.