500 km oldu kardeşim yağmur çamur demeden hergün 40 km uzun yola gidiyor subap ve karburator ayarından sonra 18 dişli atacaz sesi oturdu 500 km olunca yağınıda değiştirdim hafta sonu yağmur yağmasın km sini alcağım..cüneyt son durum ne motor kaç yapıyor bir sıkıntı varmı
adanakiler antepe yaptırıyor orda yapılan düzgün yok yani..Öncelikle Hayırlı olsn bu tarz Cg nin Cc Yükseltmede aDana VE Antep in önde oldugunu biliyorum kolay gelsn
kardeşim öyle yapan duymadımda yapmadıkta onun için sana ne desem yalan olur..hocam mondial 250mct yı 400cc yapabılırmısın daha once yapılmıs gordunmu performansı nasılm olur bıze kaca patlar motorda asırı ısınma falan olurmu...
eger yardımcın olursan motora bınıp geleyım vaktım varken yapalım tsk
evet haklısınız büyük cc li motordan tutun en küçüğk motora kadar G.antep de kötü motor göremezsiniz bisikletten motora geçenler hariç.İşim gereği Gaziantepe çok sık gidiyorum.Şuana kadar parlamayan ve temiz olmayan bir tane motosiklet görmedim orada.Gaziantepte hususi motosiklet yıkması yapan yerler gördüm.Şehreküstünde
Konuyla lakası yok ama yazmadan edemedim.
cevrenızdekı tanıdıgınız motorculara sorabılırmısınız yapabılrlermı... burada yapıyorlar fakat 280cc yapıyorlar ustelık ısten anlamayan adamlara motor teslım etmek ıstemıyorum
gecen emme manıfoldunda catlak vardı adam karburatoru sokene kadar benım kırmadık bırsey bırakmadı tamırcının dagıttıgı parcaları kendım aksama kadar ancak topladım
yada turbo da olabılır fark etmez yanı turbo da takabılırız
smdıden tsk ederım