11 Mayıs 2008 Pazar Motosiklet Pist Şampiyonasına İzmit Körfez Pistine gidiyoruz

Mete_han, opet'ten izmit gişelere kadar kontağına kapışalım mı?::deliir::::deliir::::deliir::

yani illa garajdan Ducatı Domateseziciyi çıkartayım bunu istiyorsun değilmi...illa tokatlayım yolda kalbin kırılsın insan içine çıkma öylemi...kaşınanı kaşırım...:bounce::p

formula 1 varken ne işiniz var körfezde ::winkwink
bu arada h.sonu yağışlı olabilir dikkat.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
seyretmez olurmuyum hiç boy mehmet ve bam bam hasanı onlara destek için geliyoruz hepbirlikte hepinize yettiği kadar tişörtte dağıtçam

125cc'de Nemrut(Hakkı) arkadaşımızda yarışıyor yanılmıyorsam, hatta belki 1-2 kişi daha var, hepsini izlemeye, dandik köfte ekmek için 2 saat sırada beklemeye gidiyoruz.:p

Bu arada artık daha bilinçliyim, geçen cuma körfez pistinde 5 tur döndüm ve üzerindeyken pistin nasıl bir şey olduğunu yaşayarak öğrendim.

Evet adı pist ama nasıl bir pist?

Asfalt o derece bozuk ki, sanki SS motosikletle arazide offroad yapıyorsunuz.

Açıkcası motosikletimi kullanırken bu şekilde olan yollardan gitmeyen, daha temiz asfaltı olan alternatif yolları tercih eden birisi olarak, motorumu körfez pisti denen yere bir daha asla sokmam.

Artık izmit körfez pistinde SS'leriyle offroad yapan tüm arkadaşlara cesaretlerinden dolayı özel bir hayranlığım var.

Bir de geçen cuma ilkkez piste çıkan Dinmeyen(Barış)'ı da gönülden kutluyorum, eğer tanımasam ilkkez çıktığına inanmazdım, yani seneye Barış'ta yarışacak.:cat:

Merak edenler için geçen cuma'dan bir kaç kare ekleyim;

Mehmet(Boy)
dsc06389resizefe2.jpg

Barış(Dinmeyen)
dsc06363resizepf0.jpg

dsc06622resizemv6.jpg

dsc06533resizeze7.jpg

dsc06390resizemt0.jpg

dsc06403resizeaw3.jpg

dsc06409resizesi3.jpg

dsc06417resizeld0.jpg

dsc06431resizeed1.jpg

dsc06668resizerz0.jpg

Göbek kaşıma antremanı
dsc06682resizese7.jpg

Pist ağası aYe(Ben)
dsc06629resizejd9.jpg

aYe hemşerim dün bir bugün iki sende race'ci oldun çıktınya başımıza tamam artık kesin gökten taş yağar...:mrgreen::cherry:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aYe hemşerim dün bir bugün iki sende race'ci oldun çıktınya başımıza tamam artık kesin gökten taş yağar...:mrgreen::cherry:

Dün bir bugün iki derken başkanım? 1000RR'lardan mı bahsediyosun.:p

Yetenek meselesi Bülentçim, napayım işte Allah vergisi neye elimi atsam kopartıyorum.:p

Tek endişem, yetenekleri sınırlı kişilerin beni örnek alıp cc büyütmesi, aman dikkatli kullan motorunu.:queen:

Benim bildiğim Bam Bam o pistin ortasında kesin mangalda sucuk ekmek yapar...:wiinkk:

Valla sayesinde her fırsatta hastane kantininde kaşarlı tost yiyoruz, kısmetse mangalda sucunuda yeriz.:queen:

Son düzenleme:
Dün bir bugün iki derken başkanım? 1000RR'lardan mı bahsediyosun.:p

Yetenek meselesi Bülentçim, napayım işte Allah vergisi neye elimi atsam kopartıyorum.:p

Şaka bir yana aman kardeşim hep öyle ol, seni hep böyle neşeli ve binRR tepesinde görmek isterim. :p:cherry:

Tek endişem, yetenekleri sınırlı kişilerin beni örnek alıp cc büyütmesi, aman dikkatli kullan motorunu.:queen:

İşte en büyük korkumda buya. :mrgreen::p Yetenek konusunda boş vaktim olsa o sana o pistin tozlarını yuttururdum ama neyse. :cherry:

Yinede ben SS almıyım dostum sizin olsun tüm SS'ler ben böyle mutluyum. :joker:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Şaka bir yana aman kardeşim hep öyle ol, seni hep böyle neşeli ve binRR tepesinde görmek isterim. :p:cherry:

Teşekkür ederim, allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

İşte en büyük korkumda buya. :mrgreen::p Yetenek konusunda boş vaktim olsa o sana o pistin tozlarını yuttururdum ama neyse. :cherry:

Yinede ben SS almıyım dostum sizin olsun tüm SS'ler ben böyle mutluyum. :joker:

İşte bu, anahtar kelime.:cat:

O pistte sadece toz ve çukur var, resmen rezalet, gerçek bir pistte yutturacak toz bulamaman gerekirdi.:pr:

Yarışan bir arkadaşım pistte yama olduğunu söylemişti, hemde tam viraj çizgisinde :queen:

aYe Sen çıkmadın mı piste, hani fotoğraflarda göremedim. Senin fotoğrafını çekmediler mi?

Yarışan bir arkadaşım pistte yama olduğunu söylemişti, hemde tam viraj çizgisinde :queen:
Tek bir viraj da olsa gene affedilebilinir :p
Pistin normal asfaltı, yamalı kısımlardan az kalıyor desem abartmış olur muyum acaba :p :queen:
Benim asıl anlamadığım yarışan elemanlar niye bundan şikayetçi değiller:silent:

Son düzenleme:
Yok ben superman gibim lazer ışınlarım sayesinde pistin her yerini gözlerimle taradım :cherry: hihihi

Son düzenleme:
Bende geliyorum.:)

Cuma gününden gelemeyebilirim ancak Cumartesi ve Pazar günü orda olucam.

Pazar günü bizde orada olacağız.Görüşemediğimiz tüm arkadaşlarımızı çok özledik vallaha.Bide herkes yarışçı olmuş bende olmak istiyorum.Kime başvuracam???:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar